به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه پنجشنبه سوم آذر از ساعت ۱۶ الی ۲۰ و چهارم آذر ماه از ساعت ۹ لغایت ۱۳ با ارائه دکتر پرویز استخر ـ دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی، مهندس داود سلیمانی ـ کارشناس ارشد کنترل کیفیت مواد غذایی و مهندس میلاد کمالی ـ کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی و DBA مدیریت کسب و کار در صنایع غذایی، به صورت آنلاین برگزار میشود.
"فرمولاسیون محصولات کنسروی و نوشیدنی"، "فرمولاسیون محصولات لبنی و گوشتی" و "فرمولاسیون شکلات و فرآوردههای کاکائویی" از جمله موضوعات و سرفصلهایی است که در این وبینار به آنها پرداخته میشود.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبت نام، در گروه https://chat.whatsapp.com/Bm3HSpv8DHCE1N4n17gDDg عضو شوند.
انتهای پیام
نظرات