داود قاسم زاده، چهارشنبه، دوم آذرماه، در اولین محفل مطالبه گری مسائل و مشکلات شهرستان تبریز با بررسی چالشهای روستای «مایان سفلی» در مورد بوی بد پساب صنعتی در این روستا اظهار کرد: ۷۵۰۰ واحد صنعتی کوچک و بزرگ در استان شناسایی شده و تحت نظارت این اداره کل است و این تعداد معادل ۱۳ درصد از مساحت کل استان می باشد که محیط زیست بر آن نظارت دارد.
وی با بیان اینکه چهارمین استان کشور از نظر پایش صنایع هستیم گفت: به رغم اینکه تبریز در تعداد روزهای پاک در رتبه اول کلانشهرها قرار دارد اما همچنان مشکلات زیست محیطی در این شهر وجود دارد و این بیانگر این نکته است که خود افراد باید نسبت به موضوع طبیعت و محیط زیست حساس باشند.
قاسم زاده به مشکلات زیست محیطی روستای مایان اشاره کرد و گفت: اقدامات لازم در این زمینه صورت گرفته اما کافی نیست و در جلسه ای که با حضور مسئولان مرتبط با موضوع در استانداری تشکیل خواهد شد در مورد اعلام زمان برای اتمام این مشکلات تصمیم گیری خواهد شد.
وی اضافه کرد: از نظر محیط زیست، پتروشیمی تبریز آلاینده است و عوارضی که برای آلایندگی به امور مالیاتی میدهد از طریق خزانه تقسیم شده و در اختیار استانها قرار می گیرد و این طور نیست که به طور مستقیم پرداخت شود.
معاون اداره کل محیط زیست آذربایجان شرقی، گفت: محیط زیست دستگاهی مطالبه گر و نظارتی است و از تمام ظرفیت های خود برای وادار کردن چرم شهر و پتروشیمی تبریز برای رعایت استانداردهای زیست محیطی استفاده خواهد کرد.
انتهای پیام
نظرات