سید وحید سیدحسینی در گفتوگو با ایسنا در خصوص برنامههای انجمن سینمای جوانان خراسان رضوی اظهار کرد: در مرداد امسال پیچینگ فیلمنامهنویسی فیلم کوتاه برگزار شد و از فیلمهای کوتاه در زمینه مستند، داستانی، تجربهگرا و انیمیشن حمایت کردیم. همچنین دوره مشاغل سینمایی مانند عکاسی، فیلمنامهنویسی، تدوین و طراحی صحنه و لباس را برگزار کردیم. علاوه بر این ۲ دوره فیلمسازی تعاملی برگزار شده است.
وی افزود: برگزاری پاتوق فیلم، رونمایی از تعدادی از فیلمهای کوتاهی که در انجمن سینمای جوانان خراسان رضوی تولید شده، برگزاری جشنواره فیلم و عکس، جشن مهر سینمای خراسان و اکران فیلمهای روز سینمای ایران در مناطق کمبرخودار شهر از دیگر برنامههای انجمن سینمای جوان مشهد طی ماه گذشته بوده است.
دبیر انجمن سینمای جوانان خراسان رضوی بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ کارگاهها و نشستهای مجازی و حضوری بسیاری برگزار شده که محمد داوودی، برنده جایزه بهترین فیلمنامهنویسی جشنواره فجر، سعید پوراسماعیلی، محمدرضا مصباح و بهرام و بهمن ارک، از فیلمسازان برجسته کشور، اساتید این دورهها بودهاند. برنامههایی نیز در ادامه سال برگزار خواهد شد که میتوان از میان آن به پیچینگ دوم فیلمنامهنویسی و جشن سیمرغ سینمای خراسان رضوی اشاره کرد. همچنین انجمن سینمای جوانان از تولیدات فیلم اولی، فیلم حرفهای و فیلم نیمهحرفهای در زمینه فیلم کوتاه مستند، داستانی، تجربهگرا و انیمیشن حمایت میکند.
سیدحسینی با بیان اینکه یکی از اهداف ما حمایت از ساخت فیلمهای بومی مشهد است، تصریح کرد: بر این اساس قرار است چهار میلیارد تومان موسسه شهرآرا برای حمایت از ساخت فیلم کوتاه در شهر هزینه کند و انجمن سینمای جوانان نیز نیز مبلغ چهار میلیارد تومان دیگر حمایت نماید.
وی خاطرنشان کرد: امروز به دلیل بالا رفتن قیمتها استفاده از تجهیزات مدرن و ساخت فیلم کوتاه خوب هزینهبر است اما با این میزان اعتبار که به این حوزه تزریق میشود، میتوان فیلمهای خوب و متناسب با بوم مشهد تولید کرد.
دبیر انجمن سینمای جوانان خراسان رضوی ادامه داد: در حال حاضر ستاد مرکزی انجمن سینمای جوانان برای خراسان رضوی ۸۷۰ میلیون تومان اعتبار در نظر گرفته و ما نیز در حال رایزنی برای دریافت حمایتهای بیشتری از استانداری هستیم.
حسینی با اشاره به اینکه حمایتهای ویژهای از فیلم اولیها در نظر گرفته شده، بیان کرد: پیچینگ فیلم اولیها در جشنواره فیلم کوتاه تهران شکل گرفت و ۹ فیلم کوتاه از این فیلمسازان انتخاب شد که ۲ فیلم از میان آن مربوط به فیلمسازان مشهدی و یک فیلم از فیلمسازان سبزواری است.
احداث شهرک سینمایی در مشهد زمینه اشتغال ایجاد میکند
وی در خصوص احداث شهرک سینمایی در مشهد نیز گفت: احداث شهرک سینمایی به خصوص به سبک مدرن بسیار خوب است. اگر بتوان شرایطی ایجاد کرد که این شهرک مورد استفاده استانهای دیگر و سایر کشورها باشد، زمینه اشتغال ایجاد میشود. این طرح نتیجه خوبی خواهد داشت زیرا مشهد دومین شهر سینمایی کشور است و اگر چنین شهرکی در مشهد باشد، بسیاری از فیلمها میتواند در مشهد تولید شود.
دبیر انجمن سینمای جوانان خراسان رضوی ادامه داد: فیلمهای کوتاه بسیاری وجود دارد که برای تولید نیاز به شهرک سینمایی دارند و برخی از فیلمسازان برای تهیه این فیلمها به تهران سفر میکنند. خراسان رضوی استانی است که با کشورهای خارجی همسایگی دارد که میتوانند از این ظرفیت استفاده کند. همچنین در این صورت استانهای همجوار دیگر نیاز نیست برای تولید فیلمهای خود به تهران یا دیگر شهرها بروند.
انتهای پیام
نظرات