یاسر کرمی امروز(اول آذر) در حاشیه نشست توانمندسازی مدرسین سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان، در جمع خبرنگاران با اشاره به فعالیت 16 مرکز یادگیری محلی سوادآموزی در استان، افزود: علاوه بر اینها چند مرکز یادگیری محلی سوادآموزی دیگر نیز در دست راه اندازی است که امیدواریم با راه اندازی این مراکز بتوانیم در حوزه مقابله با بیسوادی و کمسوادی پرشتابتر کار کنیم.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه اشارهای هم به آمار آموزش دهندگان سوادآموزی در استان داشت و گفت: هم اکنون در مجموعه سوادآموزی استا دو هزار مدرس و آموزشدهنده داریم.
وی در ادامه با بیان اینکه در استان کرمانشاه 25 هزار نفر بیسواد در رده سنی 10 تا 59 سال شناسایی شده، گفت: در تلاشیم تا با بکارگیری تمام توان مجموعه سوادآموزی استان در جهت باسواد کردن این افراد اقدام کرده و به سمت ریشه کنی بیسوادی برویم.
کرمی سپس با اشاره به ابلاغ سهمیه استان برای ارائه آموزشهای سوادآموزی در سال جاری، گفت: امسال برای استان کرمانشاه سهمیه آموزش یازده هزار و 700 نفری برای سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم در نظر گرفته شده است.
کرمی افزود: سهمیه در نظر گرفته شده برای ارائه آموزشهای سوادآموزی در استان در سه دوره سوادآموزی، انتقال و تحکیم به ترتیب چهار هزار، 3500 و 4200 نفر اعلام شده است.
کرمی یادآور شد: سال گذشته سهمیه استان کرمانشاه برای ارائه آموزشهای سوادآموزی 10 هزار و 360 نفر بود.
معاون سوادآموزی اداره کل آموزش و پرورش استان کرمانشاه در ادامه اشارهای هم به وضعیت کلی سوادآموزی استان داشت و گفت: هم اکنون 97.3 درصد جمعیت بین ۱۰ تا 59 ساله استان باسواد بوده و تنها 2.7 درصد جمعیت این گروه سنی که گروه سنی هدف برنامه های سوادآموزی استان بوده و حدود 25 هزار نفر جمعیت دارند، بیسواد هستند.
انتهای پیام
نظرات