حمیدرضا خانمحمدی در حاشیه افتتاح هنرستان دخترانه مارون ۳ در بندر ماهشهر اظهار کرد: امروز در مراسم مجمع خیرین ماهشهر حضور پیدا کردیم؛ یکی از اصول دولت مردمی به کارگیری ظرفیت مردم برای مشارکت در انجام کارها و پروژهها است. در سال گذشته خیرین با صرف هزینه ۳۰۰ میلیارد تومان در کنار ما در مدرسهسازی مشارکت داشتند که نشاندهنده همنوایی و همکلامی برای مدرسهسازی است.
به گزارش ایسنا، وی افزود: مدرسهسازی مهمترین رکن در یک منطقه است؛ اگر همه به مدرسهسازی، مدرسهیاری و مدرسهداری کمک کنند نسل آینده آن گونه که باید، تربیت خواهد شد و ارزش افزوده خواهد داشت.
سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس گفت: نیروهایی که در این بندر مشغول به کار هستند همه از این مدارس فارغالتحصیل شدهاند و پرورش پیدا کردهاند.
خانمحمدی ادامه داد: مدرسهای که امروز افتتاح شد، کار و دانش است و با این رویکرد که بندر ماهشهر صنعتی است و همه باید از دوران دبیرستان کمک کنند و همیار صنعت باشند، احداث شد.
وی در پایان با اشاره به جمعآوری کلاسهای درس سنگی یادآور شد: تا پایان سال ۱۴۰۲ همه مدارس سنگی کشور را جمع خواهیم کرد. این مدارس که عمدتا در زاگرس قرار دارند و سنگی خشکهچین هستند، همه بهسازی خواهند شد و تا پایان ۱۴۰۲ مدرسه سنگی نخواهیم داشت.
به گزارش ایسنا، امروز با حضور سرپرست سازمان نوسازی، توسعه و تجهیز مدارس، هنرستان ۹ کلاسه کار و دانش دخترانه شهرک طالقانی ماهشهر با زیربنای ۱۶۲۴ مترمربع به صورت مشارکتی و با اعتبار ۱۵۲ میلیارد ریال افتتاح شد. خیر این مدرسه شرکت پتروشیمی مارون است.
انتهای پیام
نظرات