سرگلزایی افزود: محدودیت منابع آبی می طلبد تا مشترکان صرفه جویی اعمال کنند.
معاون امور مشترکان آب و فاضلاب سیستان وبلوچستان گفت: نیاز شهروندان زاهدانی دو هزارو 200 لیتر در ثانیه است.
وی ادامه داد: این درحالی است که میزان تولید بابهره گیری از تمامی منابع آبی موجود بین هزارو 500 تا هزار و700 لیتر برثانیه است.
وی با اشاره به اینکه در فصل پاییز بسر می بریم و امکان تنظیم و مصرف بهینه آب وجود دارد اظهار کرد: استفاده از سرشیرهای کاهنده یکی از راههای کاهش مصرف و کمک به ذخیره مناسب آب برای فصل پرمصرف است.
معاون امور مشترکان آب و فاضلاب استان گفت: روندکاهشی بارش درچند سال گذشته موجب شده است تا از منابع جدید آب استفاده کنیم و لازم است تا با مدیریت مصرف به طولانی شدن عمر این ذخایر کمک کنیم.
همچنین مدیرعامل شرکت آب و فاضلاب سیستان و بلوچستان نیز گفت: نزدیک به ۵۰ درصد منابع آبی این استان از منابع زیرزمینی تامین میشود که وابستگی مستقیمی به نزولات جوی دارد.
قاسمی افزود: چاههای غیرمجاز و برداشت بیرویه از منابع آبی باعث شده که بسیاری از آبخوانها با افت شدید مواجه شوند و نزدیک به صفر برسند که احیای آن ممکن است ۱۰۰ سال به طول بیانجامد.
وی با اشاره به این که از سال ۸۰ در سیستان و بلوچستان درگیر خشکسالی هستیم، اضافه کرد: با توجه به وضعیت موجود و کاهش منابع آبی میطلبد که مدیریت مصرف آب مورد توجه ویژه قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات