• دوشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۱ / ۲۱:۴۸
  • دسته‌بندی: فارس
  • کد خبر: 1401083021236

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره فارس:

لازمه افزایش کیفیت زندگی آموزش از دوران نوجوانی است

لازمه افزایش کیفیت زندگی آموزش از دوران نوجوانی است

ایسنا/فارس رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان فارس گفت: اگر بنا باشد که کیفیت زندگی افزایش و طلاق کاهش پیدا کند باید از پیش از ازدواج و از دوران نوجوانی آموزش‌ها شروع شود.

علیرضا فیلی دوشنبه ۳۰ آبان در همایش ملی روانشناسی و کیفیت زندگی در شیراز بیان کرد: یکی از مسائل بسیار مهمی که  تاثیر مهمی در سلامت روان و سلامت روان افراد و حتی جامعه دارد، کیفیت زندگی است.

او ادامه داد: کیفیت زندگی بدین معناست که فرد در زمینه‌های مختلفی که در زندگی خصوصی و اجتماعی با آن در ارتباط است، از رضایتمندی لازم برخوردار باشد و احساس آرامش کند.

عضو هیت علمی دانشگاه پیام نور شیراز ادامه داد: این مهم کمک می‌کند که فرد در حوزه فعالیت‌های اجتماعی خوب عمل کند و از کیفیت زندگی بالایی برخوردار باشد و در واقع توانمندی شغلی و کارایی شغلی فرد هم افزایش پیدا می‌کند.

فیلی عنوان کرد: در مجموع در این حالت، جامعه تبدیل به یک جامعه سالم و رضایتمند می‌شود که متاسفانه امروزه سطح کیفیت زندگی در جامعه به دلایل مختلف چندان رضایتمندانه نیست و باید تلاش بیشتری از سوی مردم و مسئولین شود.

او با بیان اینکه یکی از عواملی که میتواند کمک فزاینده‌ای به افزایش سطح کیفیت زندگی کند، مشاوره خانواده است، خاطرنشان کرد: کیفیت زندگی را در دو بخش می‌توان تقسیم کرد؛ یکی عوامل فردی و درون خانوادگی و دیگری عوامل اجتماعی که در حوزه مشاوره خانواده است.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره فارس تصریح کرد: روانشناس تلاش می‌کند که مولفه‌های درون خانوادگی و درون فردی را ارتقا دهد تا فرد بتواند از رضایتمندی لازم برخوردار شود.

فیلی اضافه کرد: امروزه در جامعه ما مشکلات خانوادگی بسیار گسترده است، متاسفانه اختلافات زناشویی زیاد است، تقارب فرهنگی افزایش یافته و حتی در درون خانواده و نه تنها درون جامعه به عنوان کلان در درون خانواده و بین اعضای خانواده این مسئله وجود دارد که طبیعتاً باید برای آن فکری اساسی کرد.

او همچنین با بیان اینکه خانواده‌ها زمانی به مشاور یا روانشناس مراجعه می‌کنند که کیفیت زندگی شان بسیار پایین آمده و روابطشان تبدیل به یک بحران شده است، گفت: یک ساز و کار در قالب ۵ جلسه مشاوره برای متقاضیان طلاق پیش‌بینی شده که متاسفانه به دلایل مختلف از جمله اینکه افراد تصمیم گرفته‌اند و تصمیمی برای بازسازی زندگی ندارند، تعداد جلسات بسیار محدود است و روانشناسی هیچ کار اساسی نمی‌تواند انجام دهد و همچنین مشکلات متعدد دیگری ایجاد شده که باری بر دوش خانواده‌ها گذاشته و دیگر اجازه نمی‌دهد که به فکر بازسازی روابط شان باشد.

عضو هیت علمی دانشگاه پیام نور شیراز گفت: این یک فرآیند ناکارآمد است و باید فکری برای آن کرد؛ اگر بنا باشد که کیفیت زندگی افزایش و طلاق کاهش پیدا کند باید از پیش از ازدواج و از دوران نوجوانی آموزش‌ها شروع شود.

رئیس سازمان نظام روانشناسی و مشاوره استان فارس گفت: متاسفانه امروز بیش از دو سوم کسانی که ازدواج می‌کنند با مشکل طلاق قانونی یا عاطفی مواجه می‌شوند.

به گزارش ایسنا، همایش یک روزه "روانشناسی و کیفیت زندگی" به همت موسسه آموزش عالی پیشتازان، سازمان نظام روانشناسی، دانشگاه آزاد اسلامی، جهادانشگاهی، اداره کل بهزیستی فارس وشماری از دوایر اجرایی و نهادهای علمی کشور و استان، به میزبانی شیراز برگزار شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha