• دوشنبه / ۳۰ آبان ۱۴۰۱ / ۰۸:۲۲
  • دسته‌بندی: سیستان و بلوچستان
  • کد خبر: 1401083020594
  • منبع : نمایندگی سیستان و بلوچستان

معاون استاندار بیان کرد؛

افزایش ۳۰۰ درصدی صادرات و واردات از مرزهای سیستان و بلوچستان/ واردات ۴۰۰ هزار تن برنج به استان

افزایش ۳۰۰ درصدی صادرات و واردات از مرزهای سیستان و بلوچستان/
واردات ۴۰۰ هزار تن برنج به استان

ایسنا/سیستان و بلوچستان معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان گفت: در حوزه مرزها شاهد افزایش ۳۰۰ درصدی از محل صادرات و واردات کالاهای اساسی بودیم که در نوع خود بی نظیر است.

داوود شهرکی در شورای توسعه استان افزود: بر اساس گزارش سامانه رصد اشتغال که با کد ملی و مشخصات افراد ثبت می شود بالغ بر ۲۸ هزار نفر اشتغال تحقق پیدا کرد.

وی با اشاره به تسهیلات قرض الحسنه بانکها افزود: ۷۹ درصد منابع بانکی استان تا شهریورماه صرف تسهیلات قرض الحسنه شده است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان ضرورت ابراز امیدواری کرد: خوشبختانه توانستیم در در حوزه احیای واحدهای تولیدی ۸۰ واحد غیرفعال تولیدی گردشگری را فعال کنیم.

وی ادامه داد: در حوزه مرزها شاهد افزایش ۳۰۰ درصدی از محل صادرات و واردات کالاهای اساسی بودیم که در نوع خود بی نظیر است.

شهرکی تاکید کرد: در بحث واردات برنج ۴۰۰ هزار تن برنج وارد شد و استان نیز از تمام ظرفیت خود برای این امر بهره گرفت.

وی با اشاره به افتتاح کارخانه سیمان تیس تصریح کرد: خوشبختانه شاهد اولین ها در استان بودیم و اولین کارخانه تولید میلگرد، کنسانتره مس و فریم عینک در استان افتتاح شد.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان با تاکید بر افزایش تولیدات کشاورزی از جمله و رشد مزارع پرورش میگو افزود: خوشبختانه توانستیم تولید مرغ را در استان افزایش دهیم از همین‌رو ۳۵ مرغداری جدید در استان به بهره‌برداری رسیده و ۴۵۰ مرغداری در حال احداث است.

شهرکی ادامه داد: توسعه مزارع نخیلات خرما و کشت محصولات کم آب و پر محصول نیز در استان در دستور کار قرار گرفت.

وی تاکید کرد: ۱۳ اقامت جدید گردشگری احداث و دو هتل تا پایان سال بهره‌برداری می‌شود که می‌تواند در جذب گردشگر نقش فراوانی داشته باشد.

شهرکی ادامه داد: بیش از ۱۴ هزار متر مربع به مساحت پارک علم و فناوری استان اضافه شد که نقش مهمی در افزایش شرکتهای دانش بنیان داشت.

وی خاطرنشان کرد: ظرفیت شرکت های معدنی برای تامین آب استان به کار گرفته شده به طور مثال در چابهار اقدامات خوبی در حوزه تجهیز کارگاه، استخر های ذخیره آب، خرید ۱۵۰ کیلومتر لوله انجام گرفته است.

معاون هماهنگی امور اقتصادی استاندار سیستان و بلوچستان افزود: همه این اقدامات در سایه امنیتی که در استان فراهم شده و حضور سرمایه‌گذاران انجام گرفته است.

شهرکی تصریح کرد: یکی از اهداف ما در استان توسعه اشتغال است و قطعاً حوادثی که اخیراً به وقوع پیوست آسیب زیادی به اقتصاد وارد کرد که مستقیما روی زندگی مردم تاثیر دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha