• یکشنبه / ۲۹ آبان ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۵
  • دسته‌بندی: جهاد دانشگاهی
  • کد خبر: 1401082920069
  • خبرنگار : 71424

رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی:

انقلاب دوم حوزه پزشکی، بیوتکنولوژی و سلول‌های بنیادی است

انقلاب دوم حوزه پزشکی، بیوتکنولوژی و سلول‌های بنیادی است

رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در آیین تبادل تفاهم‌نامه همکاری میان این پژوهشگاه و وزارت آموزش و پرورش گفت: انقلاب دوم حوزه پزشکی، بیوتکنولوژی و سلول‌های بنیادی است و به افرادی نیاز دارد که روحیه، توانمندی‌ها و علایق خاص داشته باشند و بتوانند همپای گروه بالینی کار را دنبال کنند. تربیت این نسل باید از آموزش و پرورش شروع شود.

به گزارش ایسنا، دکتر عبدالحسین شاهوردی، رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی در آیین تبادل تفاهم‌نامه همکاری میان وزارت آموزش و پرورش و پژوهشگاه رویان که در دفتر مرکزی وزارت آموزش و پرورش برگزار شد، با بیان اینکه این پژوهشگاه و همکارانی که در آن مشغول به کار هستند، نگاهشان نهادینه‌سازی یک فرهنگ کاری است که احساس می‌کنیم باید در جامعه تسری یابد،‌ گفت: معتقدیم یکی از نهادهایی که می‌تواند آینده علمی کشور را بسازد، آموزش و پرورش است.

وی تأکید کرد: ظرفیت‌هایی خوبی در پژوهشگاه رویان وجود دارد، از جمله آزمایشگاه‌های سیار که می‌توانند در کنار مدارس، فرهنگ کار آزمایشگاه را منتقل کنند یا ایجاد آزمایشگاه‌هایی که بتوانند دانش‌آموزان را در مقاطع مختلف با سلول و کار در آزمایشگاه آشنا کنند. این رویکرد برایمان مهم بوده و قدم‌هایی به اندازه وسع‌مان برداشته‌ایم.

رئیس پژوهشگاه رویان با اشاره به اینکه امیدواریم با نگاه مثبتی که در آموزش و پرورش وجود دارد، این جوانه‌ها بالنده شوند و در نهایت جامعه علمی مؤثری داشته باشیم، عنوان کرد: فعالیت نسل جدید پزشکی امروز با علوم پایه و بالینی گره خورده است. در گذشته برخی بچه‌ها با اکراه به علوم پایه نگاه می‌کردند، اما انقلاب دوم حوزه پزشکی، بیوتکنولوژی و سلول‌های بنیادی است و به افرادی نیاز دارد که روحیه، توانمندی‌ها و علایق خاص داشته باشند و بتوانند همپای گروه بالینی کار را دنبال کنند.

دکتر شاهوردی افزود: تربیت این نسل باید از آموزش و پرورش شروع شود؛ افرادی که عاشق این کار باشند و ارزش افزوده‌ای ایجاد کنند که هم خودشان و هم جامعه از آن بهره ببرند.

رئیس پژوهشگاه رویان جهاد دانشگاهی با بیان اینکه امید است این تفاهم، اتفاق خیر و مبارکی را رقم بزند، تصریح کرد: این برنامه را داریم که از همان ابتدا و از مدارس چنین افرادی تربیت شوند؛ به این حوزه تعلق خاطر پیدا کرده و رشد کنند و در آینده جوانانی باشند که موقعیت خوبی را در این عرصه رقم بزنند و اعتبار پزشکی که از دیرباز داشتیم، حفظ شود و باقی بماند و رویان نیز رسالت اجتماعی خود را ایفا کند.

وی خاطر نشان کرد: امیدواریم نام رویان در قالب جشنواره‌ها و فعالیت‌های پژوهشی، در کنار دروس بچه‌ها در آموزش و پرورش هم بدرخشد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha