مرتضی دزیانی در گفتوگو با ایسنا در خصوص مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت اظهار کرد: این مرکز یکی از دستاوردهای منتج از اجرای طرح ملی مطالعات راهبردی توسعه زیارت امام رضا(ع) در سالهای ۱۳۸۸ تا ۱۳۹۳ است که با انجام این مطالعات، راهاندازی مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت و اخذ مجوز موافقت اصولی آن توسط پارک علم و فناوری خراسان صورت گرفت.
وی افزود: حمایتهای این مرکز رشد را میتوان به ۲ دسته حمایتهای مادی شامل تسهیلات برای واحدهای فناور که سقف آن ۲۴۰ میلیون تومان است و حمایتهای استقرار، تامین فضای کاری و حمایتهای معنوی شامل راهنمایی و راهبری واحد فناور در مسیر رشد از طریق ارائه مشاوره یا منتورینگ و فرایندهای نظارت و ارزیابی تقسیم کرد. تجربه انباشته شده در مرکز از طریق تعامل با تعداد زیادی واحد فناور موفق یا شکست خوره کلید این راهبریها و هدایتهاست.
مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت آماده پذیرش برای کسب و کار است
وی با بیان اینکه در تمام حوزههای صنایع فرهنگی، خلاق و زیارت آماده پذیرش ایدههای جدید هستیم، عنوان کرد: خدمات مرکز در حوزه توسعه کسب و کار بوده و واحدهای فناور، متولی بخش محتوایی و تخصصی رشته خود نیز هستند. این دستهها شامل گردشگری و زیارت، اسباب بازی، زیورآلات و سوغات فرهنگی، آموزش در حوزههای گوناگون و... است.
دزیانی خاطرنشان کرد: توسعه فضای استقرار برای واحدهای فناور، منابع لازم برای تسهیلات، توسعه شبکه، بازار و در اختیار داشتن منتورها و مشاوران تخصصی در حوزه بازار صنایع فرهنگی و خلاق دغدغه اصلی ماست.
وی مهمترین برنامه برای بهبود مرکز رشد را شناسایی چالشها دانست و اظهار کرد: براساس این مورد برنامهریزی برای توسعه شبکه و امکان دسترسی راحت فناوران به خدمات این مرکز برنامهریزی شده و برنامه توسعه زیرساختی ضروری و در حال پیگیری است.
سرپرست مرکز رشد فناوریهای فرهنگی و زیارت پارک علم و فناوری خراسان رضوی بیان کرد: ثبات اقدامات، مدیریت و برنامه در فعالیتهای فرهنگی، به خصوص کسب وکارهای فرهنگی که پرچالش است و همچنین به کارگیری تجربه انباشته در این بخش و اعتنا به آن نیز ضروری به حساب میآید.
انتهای پیام
نظرات