به گزارش ایسنا، یوسف نوری در مراسم اختتامیه رویداد یارستان کودکستان اظهار کرد: این رویداد منطقی و بینظیر بود و درست و بجا برگزار شد. در سالهای اول زندگی، با توجه به آرزوهای کودک و بعضا انتظارات خانواده، موارد کلیشهای زیادی گفتهمیشود. اینها آرزوی کودکانه است و من نیز همه آنها را داشتهام. دنیای کودکی ساده و بیآلایش است. به همین دلیل است که ما دنیای کودکان را دوست داریم.
وی با اشاره به محصولات فرهنگی کودکان در دهههای گذشته گفت: اسباببازیهای کودکی ما بسیار ساده بودند. خودمان نیز با گِل اسباببازی درست میکردیم. خوبی این موضوع هم این بود که همه در کنار هم جمع میشدیم و بازی میکردیم.
نوری در پاسخ به این سوال که آیا فرزندان وی هم به مهد کودک میروند یا خیر؟ گفت: من همه فرزندان خود را به مهد کودک بردهام. در واقع من به فضا و مدیریت مدارس و مهدهای کودک بسیار اعتماد دارم.
وزیر آموزش و پرورش درباره آرزویش برای آینده کودکان در ایران اظهار کرد: آرزوی من این است که بستری برای استفاده کودکان از ظرفیتهای کشف نشده خود و جامعه ایجاد شود. کودکان مانند معادن طلا و نقره کشف نشدهاند. من آرزو میکنم که کودکان ما بتوانند از ذخایر و ظرفیتهای کشور استفاده کنند.
وی با تاکید بر اهمیت تربیت فرزندان در سنین بسیار پایین کودکی گفت: آموزش و پرورش ما باید به سنین پایینتر نیز بپردازد. باید درجه سنی آموزشها به پیش از دبستان برسد. کودکان باید در فرصتهای یادگیری قرار بگیرند و چیزی به آنها تحمیل نشود. باید بگذاریم کودکان بچگی کنند. پدرومادرهای قدیمی با اینکه شاید تحصیلات آنچنانی نداشتند، اما عملا روانشناس بودند و به کودکان چیزی را تحمیل نمیکردند و سیاستی تعلیمی داشتند.
انتظارات وزیر آموزش و پرورش از سازمان ملی تعلیم و تربیت
نوری با بیان انتظارات خود از سازمان ملی تعلیم و تربیت اظهار کرد: انتظارات ما از سازمان ملی تعلیم و تربیت این است که این سازمان با همین فرمان پیش رود و در ادامه به سنین پایینتر نیز بپردازد. سیاستگذاری کلی، تنظیمگری و نظارت به همراه مردمیسازی این کار خوب است. امیدوارم بتوانیم از ظرفیت مردم برای خود مردم استفاده کنیم.
وی ادامه داد: مطالعات من در حوزه کودک است و اگر کودکان ما درک شوند، وضعیت خوبی ایجاد خواهد شد. همچنین ما نیز سیاستهای کلی حمایتی خود را داریم. این حمایتها بعضا با همکاری با نهادهای دیگر انجام میشود. یکی دیگر از اقدامات ما تشکیل کمیسیون شورای انقلاب برای بررسی و نظارت همه کتب درسی است که این حوزه بر عهده آموزش پرورش قرار گرفته است. همچنین اعطای تسهیلات نیز در دستور کار ما قرار دارد و ما باور داریم که باید تا حد توانمان کمک کنیم.
تولیدکنندگان محصولات فرهنگی کودک را به عنوان محل درآمد نبینند
وزیر آموزش و پرورش تاکید کرد: تولیدکنندگان محصولات فرهنگی باید مراقب این باشند که کودک را به عنوان محل درآمد نبینند. کودکان سرمایه کشور هستند. کودکان ۲۵ درصد جامعه هستند که عدد بزرگی است. ما باید بر اساس نیازهای کودک محصولات ملموس و غیرملموس را تولید کنیم.
وی درباره حمایت وزارت آموزش و پرورش از این ایدهها و استارتآپها گفت: در حوزههای تربیت مربی و راهاندازی شتابدهندهها میتوان همکاری خوبی با شرکتهای کارآفرین و دیگر سرمایهگذاران برای حمایت از تولیدکنندههای این رویداد داشت. اگر من بودم روی همه این ایدهها سرمایهگذاری میکردم.
نوری تصریح کرد: این رویداد، رویداد بسیار خوبی است و هر جا که ببینیم نقش مردم بیشتر است ما نیز همانجا حضور پیدا میکنیم. من مطمئنم افرادی که در این رویداد هستند هم میتوانند محصول فاخری ارائه کنند، هم سودآوری داشته باشند و هم به مردم خدمت کنند.
به گزارش ایسنا، در پایان این مراسم نیز یا حضور وزیر آموزش و پرورش و رییس سازمان تعلیم و تربیت کودک از برگزیدگان این رویداد و محصولات فاخر و برتر آن تقدیر شد.
انتهای پیام
نظرات