سجاد انوشیروانی امروز در مجمع انتخاب رئیس هیات وزنه برداری خوزستان که در اهواز برگزار شد، با تسلیت حادثه تروریستی در ایذه و اصفهان اظهار کرد: امیدوارم این وقایع خیلی زود به پایان برسد و مملکت ما با اقتدار و در آرامش کامل باشد و جمهوری اسلامی ایران روزهای باشکوهی را طی کند.
به گزارش ایسنا وی ادامه داد: به آقای قرشی که برای سومین دوره به عنوان رئیس هیات خوزستان انتخاب شد تبریک می گویم و امیدوارم دوران کاری او توأم با موفقیت های روزافزون باشد. خوزستان یکی از قطب های اصلی وزنه برداری کشور است و خود فدراسیون و جامعه وزنه برداری کشور از وزنه برداری خوزستان به خاطر پتانسیل و باشگاه قدرتمند انتظار ویژه دارد. امروز منافع وزنه برداری خوزستان برای کل وزنه برداری کشور است. حفظ و اعتلای این باشگاه ها باید ادامه پیدا کند و این مهم برای ما حائز اهمیت است.
سرپرست فدراسیون وزنه برداری ادامه داد: باید به هیات وزنه برداری خوزستان کمک کنیم تا این باشگاه ها در سطح اول خودشان حفظ شوند. انتظار این است در استان خوزستان مطالبات ویژه ای برای وزنه برداری درنظر گرفته شود. ضمن اینکه برنامه های آقای قرشی عالی است و می تواند بهتر باشد.
وی با بیان اینکه وزنه برداری در کشور دچار مشکلات عدیده است ادامه داد: این در حالی است که وزنه برداری ایران صاحب قهرمانان و افتخارات بزرگی است که یکی از آنها بهداد سلیمی است که به عنوان سرپرست نائب رئیس فدراسیون به ما کمک کند و فدراسیون به این برگ زرین در تاریخ خود افتخار می کند.
انوشیروانی خاطرنشان کرد: تلاش ما این است با پتانسیل استان ها وزنه برداری را روز به روز در پله های ترقی ببینیم. البته در وزنه برداری با فرسودگی تجهیزات مواجه ایم و شاهد از بین رفتن تجهیزات و عدم جایگزینی سخت افزارهای این رشته ورزشی هستیم. از برخی از استان ها بازدید داشتیم که با توجه به شرایطشان دل آدم به درد می آید؛ وقتی می بینیم سالن های کاراته یا بوکس وضعیت خوبی دارند و امکانات سخت افزاری به روزی در اختیار ورزشکارانشان است اما سالن کناری آنها یعنی وزنه برداری در بدترین شرایط ممکن قرار دارد دل ما به درد می آید و همین علت اصلی بوده که خانواده ها از این رشته استقبال نمی کنند.
وی ادامه داد: شاید اگر همت نکنیم و برنامه ریزی نداشته باشیم وزنه برداری نابود خواهد شد در حالی که این رشته به همراه کشتی بیش از ۹۳ درصد مدال های ایران در تاریخ المپیک را کسب کرده اند. ما برای ادامه این افتخار باید از حالت جزیره ای خارج شویم و برای بودجه از هر ظرفیتی از جمله رئیس جمهور استفاده خواهیم کرد. البته سال طلایی بودجه را از دست داده ایم اما برای سال آینده در حال برنامه ریزی هستیم و اسپانسر خوبی جذب شده است که طی روزهای آینده رونمایی خواهد شد. امروز ملی پوشان ما درآمد ندارند ولی تلاش کردیم با ورود سایپا به رشته وزنه برداری بتوانیم ۱۲ وزنه بردار را تحت پوشش قرار دهیم.
انوشیروانی بیان کرد: امروز هزینه ها خیلی بالا است و شرایط به صورتی است که باید همدل شویم و برای اینکه وزنه برداری کشور را از این باتلاق نجات دهیم باید این رشته تکان بخورد و همه دست به دست هم دهیم و باید به هم اعتماد کنیم زیرا از دشمنی ها سودی نبردیم.
وی گفت: باید روند سابق وزنه برداری خوزستان ادامه پیدا کند و نباید با یک رأی دادن یا رأی ندادن به سمت دشمن تراشی برویم. اگر نفاق پیدا کند وزنه برداری نخواهیم داشت.
سرپرست فدراسیون وزنه برداری با بیان اینکه امروز باید بانوان در وزنه برداری ویژه دیده شوند، عنوان کرد: در حال حاضر ۱۶۰۰ بیمه ورزشی در وزنه برداری کشور وجود دارد و این یعنی در فلج ترین شرایط ممکن هستیم. مسابقات استعدادهای برتر کشور را برگزار کردیم که ۲۳ استان شرکت کردند یعنی ما برای شروع کار در رده سنی پایه هشت استان را نداریم و جالب است استان های بزرگ با زیرساخت های مناسب در این رقابت ها شرکت نکردند. به هر حال همه باید برای آینده بهتر متحد شویم و اگر عاشق و دلسوزیم باید دلسوزانه پای کار بیاییم.
انتهای پیام
نظرات