«محمدرضا زارع بنادکوکی» که به اتفاق معاونین اداره کل به منظور بررسی راه های همکاری های مشترک به جهاد دانشگاهی یزد رفته بود، افزود: میتوان گفت که دهها سال است، مسئولین و گردانندگان کشور از ارتباط نامناسب صنعت، دانشگاه و مراکز آموزش عالی در رنج هستند و برای آنان این نقیصه به یک دغدغه عمومی تبدیل شده است.
وی ادامه داد: استاندارد دارای توان علمی و اجرایی بالایی است و به خاطر نگاه تحولی و توانمندی که دارد به خوبی میتواند خلاء میان صنعت و دانشگاه را پرکرده و هر دو طرف را به فهم و زبانی مشترک برساند.
مدیر کل استاندارد استان یزد در بخش دیگری از سخنان خود گفت: جای خوشبختی است که جهاد دانشگاهی یزد در زمینه استانداردسازی بین المللی از طریق استقرار کمیته فنی متناظر TC۲۰۶ با موضوع سرامیکهای ظریف با این اداره کل همکاری دارد، منتهی از آنجایی که استانداردسازی یکی از وظایف اصلی ما هست، باید به دنبال راهی باشیم که انرژی بالای دانشگاه و اساتید مجرب آن مجموعه در راه تدوین استانداردهای ملی هم به کار گرفته شود.
این مسئول تاکید کرد: جهاددانشگاهی یزد دارای بنیه علمی و اجرایی قابل قبولی است و با توجه به زیرساختهایی که دارد میتواند گواهینامه های ۱۷۰۲۵ آزمون محور خود راازطریق مرکز ملی تایید صلاحیت ایران (NACI) به محصول محور تبدیل نموده ودر زمینه آزمون کالاهای تولیدی، با استاندارد یزد وارد همکاری متقابل شود.
«محمدرضا دهقانی فیروزآبادی» رئیس جهاددانشگاهی یزد نیز در این نشست گفت: جهاد دانشگاهی یزد یک نهاد عمومی غیردولتی است و محدویتی برای ایجاد تنوع و گسترش دامنه فعالیتهایش ندارد و پیشنهاد ورود این مجموعه به فعالیتهایی نظیر بازرسی، نمونهبرداری و ایجاد مرکز آموزشی همکار از سوی مدیر کل استاندارد یزد نشانگر گامهای رو به جلویی است که این نهاد دولتی برای گسترش روابط با مراکزعلمی و دانشگاهی استان میخواهد بردارد.
انتهای پیام
نظرات