محمد حسنینسب در گفت و گو با ایسنا در خصوص کشت پایلوت گل محمدی در خوزستان اظهار کرد: در راستای کشت پایلوت، هشت هزار نهال گل محمدی برای چهار شهرستان در استان تامین شد که با همکاری کشاورزان به صورت میانهکاری میان نخیلات کشت شد.
وی در خصوص سطح زیر کشت باغات گل محمدی در استان افزود: گلستانهایی با مجموع سطح زیر کشت ۸ هزار هکتار در چهار شهرستان استان وجود دارد.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان تصریح کرد: انتظار میرود کشت این محصول در سال آینده با استقبال چشمگیری در مناطق مختلف استان مواجه شود که گام بسیار مهمی در راستای افزایش بهرهوری آب، خاک و ایجاد اشتغال خواهد بود.
حسنینسب با اشاره به اینکه در سال گذشته کشت پایلوت دیم گل محمدی در شهرستان اندیکا انجام شد، عنوان کرد: در سال جاری پایلوت کشت گل محمدی در شهرستانهای اهواز، آبادان، کارون و باوی انجام شده است.
وی افزود: گل محمدی، گیاهی بومی است که نیاز آبی کمی دارد و در شرایط نامساعد محیطی نیز کشت میشود. به این دلیل محصولی با ارزش و پرتقاضا است.
مدیر باغبانی سازمان جهاد کشاورزی خوزستان با بیان اینکه توسعه کشت گل محمدی به توسعه گردشگری کشاورزی کمک خواهد کرد، گفت: گل محمدی در زمینههای متعددی مانند طب سنتی، درمان افسردگی، اضطراب، سردرد، میگرن، بهبود سرفه، مشکلات گوارشی، تقویت قلب، درد قفسه سینه، سلامت پوست، صنایع دارویی و صنایع غذایی نیز کاربرد دارد.
انتهای پیام
نظرات