• یکشنبه / ۲۲ آبان ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۶
  • دسته‌بندی: سمنان
  • کد خبر: 1401082215302
  • منبع : نمایندگی سمنان

جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان

جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان

ایسنا/سمنان معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان از گشایش جشنواره میوه و غذای قومس به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان خبر داد.

دکتر اشکان جبلی جوان ۲۲آبان‌ماه با اعلام این خبر اظهار کرد: غذای سالم، غذای محلی کلیه مناطق کشور، غذای ساده و ارزان، فرآورده های میوه، غذاهای نوآورانه، کیک و شیرینی های محلی، نان محلی و نوشیدنی های محلی و سالم از محورهای این جشنواره است.

وی از عرضه محصولات متنوع سالم در این جشنواره خبر داد و افزود: برپایی جشنواره هایی از این دست به معرفی بهتر غذاهای سالم و سلامت جامعه کمک می‌کند.

معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: برگزاری این گونه جشنواره‌ها تمرینی برای ورود دانشجویان به بازار کار و تمرین کار آفرینی است.

دکتر جبلی جوان با بیان اینکه ۵۹ انجمن علمی در دانشگاه سمنان فعال است اضافه کرد: این جشنواره به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان به منظور ارائه محصولات غذایی برپا شده است.

وی ایجاد نشاط اجتماعی در بین دانشجویان، ارائه محصولات از تولید به مصرف، و معرفی محصولات و غذاهای  بومی و محلی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.

به گفته دکتر جبلی جوان، برگزاری کارگاه‌های آموزشی آشپزی، مسابقات آشپزی و برگزاری مسابقات و ورزش های بومی محلی از دیگر برنامه های این جشنواره در دانشگاه سمنان است.

وی خاطرنشان کرد: جشنواره میوه و غذای قومس تا ۲۴ آبان در ضلع جنوبی سالن همایش های شهید سلیمانی دانشگاه سمنان پذیرای علاقه مندان است.
جشنواره میوه و غذای قومس در دانشگاه سمنان

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha