دکتر اشکان جبلی جوان ۲۲آبانماه با اعلام این خبر اظهار کرد: غذای سالم، غذای محلی کلیه مناطق کشور، غذای ساده و ارزان، فرآورده های میوه، غذاهای نوآورانه، کیک و شیرینی های محلی، نان محلی و نوشیدنی های محلی و سالم از محورهای این جشنواره است.
وی از عرضه محصولات متنوع سالم در این جشنواره خبر داد و افزود: برپایی جشنواره هایی از این دست به معرفی بهتر غذاهای سالم و سلامت جامعه کمک میکند.
معاون دانشجویی فرهنگی دانشگاه سمنان خاطرنشان کرد: برگزاری این گونه جشنوارهها تمرینی برای ورود دانشجویان به بازار کار و تمرین کار آفرینی است.
دکتر جبلی جوان با بیان اینکه ۵۹ انجمن علمی در دانشگاه سمنان فعال است اضافه کرد: این جشنواره به همت انجمن علمی علوم و صنایع غذایی دانشگاه سمنان به منظور ارائه محصولات غذایی برپا شده است.
وی ایجاد نشاط اجتماعی در بین دانشجویان، ارائه محصولات از تولید به مصرف، و معرفی محصولات و غذاهای بومی و محلی را از جمله اهداف برگزاری این جشنواره عنوان کرد.
به گفته دکتر جبلی جوان، برگزاری کارگاههای آموزشی آشپزی، مسابقات آشپزی و برگزاری مسابقات و ورزش های بومی محلی از دیگر برنامه های این جشنواره در دانشگاه سمنان است.
وی خاطرنشان کرد: جشنواره میوه و غذای قومس تا ۲۴ آبان در ضلع جنوبی سالن همایش های شهید سلیمانی دانشگاه سمنان پذیرای علاقه مندان است.
انتهای پیام
نظرات