به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه پنجشنبه ۲۶ از ساعت ۱۶ الی ۲۰ و جمعه ۲۷ آبان از ساعت ۹ لغایت ۱۳ با ارائه دکتر پرویز استخر ـ دکتری تخصصی مهندسی صنایع غذایی، مهندس داود سلیمانی ـ کارشناس ارشد کنترل کیفیت مواد غذایی و مهندس میلاد کمالی ـ کارشناس ارشد مهندسی صنایع غذایی، به صورت آنلاین برگزار میشود.
"فرمولاسیون محصولات کنسروی و نوشیدنی"، "فرمولاسیون شکلات و فرآوردههای کاکائویی" و "فرمولاسیون محصولات لبنی و گوشتی" از جمله موضوعات و سرفصلهایی است که در این وبینار به آنها پرداخته میشود.
علاقهمندان می توانند جهت ثبت نام، در گروه واتسآپ https://chat.whatsapp.com/BxxDw1KV7g5KuTvwSdULP عضو شوند.
انتهای پیام
نظرات