فاتح عبدی، در گفتوگو با خبرنگاران اظهار کرد: در راستای اجرای طرحهای بهینهسازی شبکه برق طی دو سال اخیر اقدامات شاخصی در استان به ویژه در سطح روستاها انجام شده است.
وی افزود: از جمله این اقدامات میتوان به اجرای طرح تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار با هدف افزایش پایداری شبکه و افزایش ایمنی مردم و ایجاد مبلمان مناسب شهری و روستایی و همچنین طرح بهارستان با هدف بهسازی و بازمهندسی تمامی تجهیزات شبکه و ارتقاء کیفیت خدماتدهی به مشترکان روستایی به مثابه مشترکان شهری اشاره کرد.
عبدی عنوان کرد: اجرای طرحهای توسعهای همچون طرح تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار و طرح بهارستان در سطح شهرها و روستاها علاوه بر افزایش میزان رضایت مشترکان شهری میتواند نقش مهمی در تقویت و تحکیم ماندگاری روستانشینان در روستاها و اشتغال پایدار و در نهایت افزایش تولید در روستا شود.
وی افزود: این دو طرح توسعهای موازی با هم در سطح استان در حال اجراست با این تفاوت که طرح تبدیل شبکه هم در بخش شهری و هم در بخش روستایی اجرا میشود اما طرح بهارستان طرحی کاملا روستامحور است.
وی در ادامه یادآوری کرد: اجرای طرح تبدیل شبکه سیم مسی به کابل خودنگهدار در کردستان از پیشرفت ۷۶ درصدی برخوردار است ودر مجموع از ۵ هزارو ۶۴۸ کیلومتر شبکه فشار ضعیف هوایی در استان تاکنون شبکه برق ۴ هزار و ۳۰۳ کیلومتر آن به طور کامل به کابل خودنگهدار تبدیل شده که ۷۵۹ کیلومتر آن طی ۸ ماه نخست سال جاری انجام شده است.
معاون برنامهریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان اظهار داشت: این طرح به طور ۱۰۰ درصد در شهرستانهای سنندج و کامیاران و شهرهای دهگلان، دیواندره و سروآباد اجرایی شده است.
عبدی خاطرنشان کرد: کامیاران اولین شهرستان غرب کشور بود که کل شبکه آن در دو بخش شهری و روستایی به کابل خودنگهدار تبدیل شد.
وی اظهار داشت: کمترین پیشرفت فیزیکی این پروژه با پیشرفت ۵۴ درصدی اکنون مربوط به شهرستان سقز و سپس شهرستان مریوان با پیشرفت ۶۰ درصدی است.
وی در ادامه به اجرای “طرح بهارستان” در ۲۶۴ روستای مورد هدف در سال جاری در استان با اولویت روستاهای مشکل دار با اعتباری باغ بر ۷۲ میلیارد تومان اشاره کرد و افزود: سال گذشته نیز در قالب طرح بهارستان شبکه برق ۳۵۳ روستای استان به طور کامل اصلاح و بهسازی شد.
معاون برنامهریزی و مهندسی شرکت توزیع نیروی برق استان کردستان با اشاره به اینکه از ابتدای سال تاکنون این طرح به طور کامل در ۵۴ روستا به اتمام رسیده است، گفت: طرح بهارستان در ۳۷ روستای دیگر این استان از پیشرفت بیش از ۵۰ درصدی برخوردار است.
عبدی در پایان اظهار داشت: جابجایی و مقاومسازی پایههای برق در معابر روستایی، تأمین ولتاژ مطمئن مشترکین روستایی، اصلاح روشنایی معابر عمومی روستاها، اصلاح فرسودگی شبکه برق و رفع حریم شبکه برق مشترکان روستایی و توسعه شبکه به منظور ایجاد بستر مناسب برای تأمین برق متقاضیان جدید انشعاب از مهمترین اهداف اجرای طرح بهارستان است.
انتهای پیام
نظرات