• شنبه / ۲۱ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۵۰
  • دسته‌بندی: خبر بازار
  • کد خبر: 1401082114425
  • خبرنگار : 30188

طرح کاد پلاس، توصیه‌ای صمیمانه به والدین جهت بهبود آینده شغلی دانشجویان

طرح کاد پلاس، توصیه‌ای صمیمانه به والدین جهت بهبود آینده شغلی دانشجویان

یکی از وظایف ما والدین در مقابل فرزندانمان تعلیم، آموزش و با سواد نمودن فرزندمان است. ما والدین با چه هدفی فرزندان خود را جهت آموزش و با سواد شدن به مدرسه می‌فرستیم؟ آیا جز این است که دوست داریم فرزندان‌مان آینده شغلی بهتری داشته باشند و ما هم بتوانیم به آن‌ها افتخار کنیم؟

به گزارش ایسنا به نقل از نمایشگاه مجازی باما، به نظر شما چه چیزهایی باعث شده بخشی از دانشجویان بعد از فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، کسب و کار پایدار مرتبط با رشته تحصیلی و مورد انتظار خود را نداشته باشند؟ حال سؤال این است آیا از ابتدای شروع آموزش در پیش دبستانی و مدرسه تا زمان فارغ‌التحصیلی از دانشگاه، با فرزندمان خود همراه بودیم و ایشان را حمایت نمودیم؟ والدین عزیز باید بدانیم در بسیاری از مواقع از حمایت فرزندان دانشجوی خود پس از ورود به دانشگاه غافل می‌شویم. به عبارتی ما از ابتدای پیش دبستانی تا پایان مقطع متوسطه، کنکور و ورود به دانشگاه، وقت زیاد، هزینه‌های فراوان و حمایت‌های متنوعی را از فرزندان می‌نماییم، به محض ورود فرزندمان به دانشگاه، بسیار خوشحالیم، جهت ثبت نام حمایتش می‌نماییم و فرزندمان در دانشگاه به عنوان دانشجو مشغول به تحصیل می‌شود. از خود بپرسید بعد از این که فرزندمان را در دانشگاه ثبت نام نمودیم و تحصیلات دانشجویی فرزندمان آغاز شد، چند بار به دانشگاه آمدیم؟ آیا از خود پرسیده‌ایم در دوران دانشجویی آیا به اندازه دوران دانش‌آموزی برای فرزند دانشجویی خود وقت گذاشتیم یا همه امور مرتبط با آینده شغلی و مهارت‌های مورد نیاز را به دانشگاه سپردیم؟ آیا تلاش کردیم تا فرزندمان با کسب و کارهای مرتبط با رشته خود آشنا شود؟ آیا تلاش نمودیم تا فرزندمان در دوران دانشجویی در یک فضای کار واقعی و متناسب با رشته تحصیلی خود فعالیت داشته باشد؟  

طرح کاد پلاس

آنچه در این مقاله می‌خوانید تجربیاتی است که در طی چهار سال گذشته به سرپرستی دکتر محمدتقی قانعیان در پارک علم و فناوری یزد شروع شده و نتیجه‌اش نشاط علمی و لذت بردن دانشجویان از تحصیل در دانشگاه و بهبود آینده شغلی آن‌ها بوده است. والدین عزیز توصیه می‌کنیم مشابه دوران دانش‌آموزی، به شکلی قوی‌تر و جدی‌تر فرزند دانشجویی خود را در دوران دانشجویی حمایت کنید. ما در نمایشگاه مجازی باما و با نگاه مسئولیت اجتماعی کمک می‌کنیم تا دانشجویان از ابتدای تحصیل در دانشگاه از طریق تشکیل پرونده خلاقیت، با کاربرد واحدهای درسی خود آشنا شوند. شرکت‌های مرتبط با واحدهای درسی خود را بشناسند. با استارت آپ‌ها و اختراعات مرتبط با رشته تحصیلی دانشگاهی خود آشنا شوند. ایده‌پردازی کنند، خلاق شوند و خودشان هم برای حل مسائل صنعت و جامعه مرتبط با رشته تحصیلی‌شان، ایده‌هایی داشته باشند. از طرفی با برگزاری دوره‌های آموزشی کارآفرینی، مهارت‌های نرم و دوره‌های تخصصی تلاش می‌کنیم تا دانشجویان مهارت‌های نرم و گفتمان کارآفرینی ایده‌پروری و خلق ایده را یاد بگیرند. ما طرحی نو را به عنوان "طرح کاد پلاس" مطرح نمودیم که در آن با کمک والدین و بر اساس رشته تحصیلی دانشجو و علاقه‌مندی وی، کسب و کارهای مرتبط با رشته تحصیلی دانشجو شناسایی و سپس با حمایت والدین تلاش می‌کنیم دانشجو به محیط‌های کار واقعی مرتبط با رشته تحصیلی خود لینک شود. در این راستا والدین می‌بایست هماهنگی‌های لازم جهت حضور فرزند خود در محیط کار واقعی را با مدیر و مسئول کسب و کار انجام داده، تا شرایط حضور دانشجو در محیط کار واقعی مرتبط با رشته تحصیلی فراهم گردد.

دانشجویان از ابتدای دوران تحصیل در دانشگاه می‌بایست به تدریج در محیط‌های کاری واقعی متناسب با رشته خود در روزهایی که کلاس ندارد، حاضر شده مهارت‌های سخت و نرم متناسب با کارهای خود را در محیطی واقعی و در کنار تحصیل و آموختن مباحث دانشگاهی تخصصی فرا بگیرند. تا در پایان دوران دانشجویی و در زمان فارغ‌التحصیلی توانمند و دارای صلاحیت‌های حرفه‌ای متناسب با رشته خود باشند. ما در نمایشگاه مجازی باما "طرح کاد پلاس" را مطرح و به صورت پایلوت اجرا نمودیم. دانشجویانی از طریق این طرح در زمان تحصیل در دانشگاه، در محیط کار واقعی حضور یافتند، مهارت‌های تخصصی را آموختند، دوران دانشجویی با نشاطی داشتند و از تحصیل در دانشگاه لذت بردند. این افراد با مهارت بیشتری از دانشگاه فارغ‌التحصیل می‌شوند. فرصت‌های شغلی و کسب و کار بهتر و حتی کارآفرینی از جمله دستاوردهای "طرح کاد پلاس" است.

کلام آخر

 توصیه صمیمانه ما این است که در طی دوران تحصیل فرزندان‌تان در دانشگاه، مشابه دوران دانش‌آموزی، فرزندتان را حمایت جدی نمایید. کمک کنید کسب و کارهای مرتبط با رشته تحصیلی و مورد علاقه‌اش را شناسایی نماید. حمایت و پیگیری نمایید در محیط‌های کار واقعی همزمان با تحصیل در دانشگاه و در روزهایی که کلاس ندارد، حضور یابد، مهارت کسب کند تا آینده شغلی شایسته و متناسب با رشته خود را داشته باشد. علاقمندان می‌توانند ضمن استفاده از محتوای رایگان سایت نمایشگاه مجازی باما، با جهت دریافت اطلاعات بیشتر و مشاوره با پشتیانی نمایشگاه مجازی باما (https://bamahse.com/workshops) تماس حاصل فرمایند.

انتهای رپرتاژ آگهی

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha