امید مقیمی منفرد در گفتوگو با ایسنا اظهار کرد: در بحث ماستبندیها، سازمان بازرسی، غذا و دارو، استانداری و معاونت بهداشتی پیگیر هستند که در مورد آنها به یک جمعبندی برسند.
وی با اشاره به اینکه عدهای معتقدند که ماستبندی باید جمع شود، گفت: میتوان ماستبندیها را قانونمندتر و با آزمایشات مجهزتر روی آنها انجام داد و به منظور ایجاد اشتغال از آنها حمایت کرد.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان در خصوص تعداد کارخانههای فعال موادغذایی و بهداشتی آرایشی لرستان بیان کرد: در سال ۱۴۰۱ تعداد کارخانههای فعال استان، ۱۳۴ و کارگاهها ۱۳۷ مورد بوده است.
مقیمی منفرد اضافه کرد: در این مدت هفت ماه ۹۰۳ بازدید از کارخانجات و کارگاههای تولید موادغذایی، بهداشتی و آرایشی انجام شده است.
وی افزود: هرماه بین ۱۹ تا ۲۰ تن از محصولات کشاورزی استان برای نمونهبرداری از میادین ترهبار به آزمایشگاههای غذا و دارو ارسال و به لحاظ میزان سموم مصرف شده در آنها مورد آزمایش قرار میگیرند.
مدیر اداره نظارت بر مواد غذایی معاونت غذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان بیان کرد: سلامت غذایی جامعه یکی از موضوعاتی است که معاونت عذا و داروی دانشگاه علوم پزشکی لرستان روی آن تمرکز کرده است.
مقیمی منفرد عنوان کرد: تامین امنیت غذایی یکی از اولویتهای سازمان غذا و داروست که البته موضوعی بینبخشی است و دستگاههای زیربط نیز در این راستا باید بطور جدی پای کار باشند.
انتهای پیام
نظرات