به گزارش ایسنا، عبدالله جعفری روز شنبه ۲۱ آبان ماه در آیین افتتاحیه زمین ورزشی مدرسه خیر ساز حاج حسن هندی ملایر، این شهرستان را مخزن مدیریت ورزشی کشور دانست و اظهار کرد: باید مدرسه را به نهادی تبدیل کنیم که از دل آن چنین افرادی تربیت شده و وارد جامعه شوند.
جعفری ادامه داد: حضور موثر خیرین مدرسه ساز در ملایر یکی از ویژگیهای این شهرستان در بخش تعلیم و تربیت است.
وی تعامل و همکاری بین ارگانهای مختلف شهرستان را زبانزد و کم نظیر در سطح استان و کشور دانست و افزود: در سند تحول بنیادین آموزش و پرورش، مدرسه کانون تربیتی محله است.
جعفری مطرح کرد: مدرسهای که نتواند پاسخگوی نیازهای تمام ساحتی دانش آموزان باشد، از اهداف تخصصی اش فاصله گرفته است.
معاون تربیتبدنی و سلامت اداره کل آموزش و پرورش استان همدان تاکید کرد: نوع نگرانی خانوادهها در مورد فرزندانشان و تعداد فرزندان نسبت به دهههای گذشته تغییر کرده است بنابراین دانش آموزان امروز دانش آموزانی نیستند که انتظار داشته باشیم بر روی آسفالت نامناسب حیاط مدرسه فوتبال بازی کنند.
جعفری در پایان با بیان اینکه ۳۰۰ میلیون تومان برای ساخت فضای ورزشی این مدرسه هزینه شده است، از مدیران مدارس خواست که بعد از ظهرها این فضاهای ورزشی را در اختیار جوانان قرار دهند.
معاون شهردار ملایر نیز در ادامه با اشاره به کم فعالیتی ۴۰ درصدی دانش آموزان در سطح کشور، اظهار کرد: با توجه به اینکه تراکم استخوانی در مقطع ابتدایی شکل میگیرد ضروری است به فکر سلامت جسمی دانش آموزان باشیم.
حسین بابایی با تاکید بر اینکه اگر امروز برای کم تحرکی دانش آموزان فکری نکنیم، در آینده جامعه سالمی نخواهیم داشت، افزود: شهرستان ملایر در حوزههای مختلف سرآمد است اما متاسفانه طی سال های اخیر در این حوزه ضعیف عمل کرده است.
بابایی ادامه داد: زنگ ورزش در مدارس به اندازه زنگ ریاضی مهم است و باید بیشتر مورد توجه قرار گیرد.
وی ساخت این فضاهای ورزشی در مدارس را یکی از دستاوردهای همکاری موثر بین دستگاه های مختلف دانست و خاطرنشان کرد: اگر دستگاههای مختلف به دور از منیتهای سازمانی با یکدیگر همکاری کنند، اتفاقات خوبی میافتد.
بابایی همچنین خواستار در اختیار قرار دادن این فضاهای ورزشی بین اقشار مختلف مردم با هدف افزایش بهره وری در قالب چهارچوب مدارس شد.
انتهای پیام
نظرات