مسیبی در حاشیه بازدید از ایستگاه تولید بذور مرتعی شهرستان بهار، اظهار کرد: وجود مشکلات اعتباری، توزیع نامتناسب استانی اعتبارات، تغییرات اقلیمی و بالطبع کاهش بارندگی در اغلب استانهای کشور از جمله دلایل عمده و اصلی کاهش محسوس تولید بذور و نهال مرتعی در سطح ۲۲ ایستگاه کشور است.
وی تصریح کرد: به منظور تنوع بخشی در گونههای جدید و سازگار در شرایط محیطی کنونی، نیاز به معرفی و توسعه کشت ارقام جدید گونههای مرتعی بوده تا بتوان دراصلاح و توسعه مراتع در چهارچوب طرحهای مرتعداری اقدامات موثری را انجام داد.
مسیبی افزود: در همین راستا در ایستگاه تولید بذر شهرستان بهار با همکاری بخش مرتع موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع اقدام به کشت گونههای جدیدی شده تا پس از استقرار بتوان از گونههای جدید در عرصههای مختلف منابع طبیعی استفاده کرد.
بهگزارش ایسنا و به نقل از روابط عمومی منابع طبیعی استان همدان، معاون امور مراتع سازمان منابع طبیعی و آبخیزداری کشور به همراه رئیس بخش مرتع موسسه تحقیقات جنگلها و مراتع کشور و کارشناسان این سازمان به منظوربررسی اقدامات صورت گرفته در طرح احاله مدیریت ایستگاه تولید بذور شهرستان بهار وتعامل و هم افزایی بخش اجرا با مراکز تحقیقاتی کشور در راستای افزایش بهرهوری و ارتقاء توان ایستگاه تولید بذور مرتعی در راستای اصلاح و بهبود مراتع کشور از ایستگاه تولید بذر بهار بازدید داشتند.
انتهای پیام
نظرات