• چهارشنبه / ۱۸ آبان ۱۴۰۱ / ۰۹:۰۲
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401081812322
  • خبرنگار : 50123

در پی بارش‌ها:

برخی محورهای چهارمحال و بختیاری لغزنده‌اند

برخی محورهای چهارمحال و بختیاری لغزنده‌اند

ایسنا/چهارمحال و بختیاری رئیس پلیس‌راه چهارمحال و بختیاری با اشاره به لغزندگی برخی محورها به دنبال آغاز بارش‌ها، گفت: باتوجه به اینکه در هنگام بارندگی، حوادث واژگونی و خروج از جاده مخصوصا برای وانت‌بارها زیاد گزارش شده، لازم است رانندگان سرعت مطمئنه و فاصله طولی را رعایت کنند تا از این گونه حوادث جلوگیری شود.

سرهنگ غلامعلی نوربخش در گفت‌وگو با ایسنا با اشاره به آغاز بارش‌ها در محورهای استان، اظهار کرد: در حال حاضر مشکلی از لحاظ تردد در محورهای چهارمحال و بختیاری وجود ندارد و تردد آرام و روان در حال انجام است.

رئیس پلیس‌راه چهارمحال و بختیاری با اشاره به لغزندگی برخی محورها، افزود: باتوجه به اینکه در هنگام بارندگی، حوادث واژگونی و خروج از جاده مخصوصا برای وانت‌بارها گزارش شده، لازم است رانندگان سرعت مطمئنه و فاصله طولی را رعایت کنند تا از این گونه حوادث جلوگیری شود.

به گفته وی، در فصول سرما رانندگان از سالم بودن بخاری و برف‌پاک‌کن خودروها اطمینان حاصل کنند و تجهیزات زمستانه را نیز به همراه داشته باشند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha