علی سالاروند در همایش بزرگ آموزشی - توجیهی شکارچیان مجاز در خرمآباد، با اشاره به اهمیت برگزاری این دوره آموزشی، اظهار کرد: اخذ پروانه شکار و صید منوط به گذراندن این دوره آموزشی توسط شکارچیان است.
وی با اشاره به تفاوت میان شکارچی و شکارکُش، گفت: شکارچیان قانونمند میتوانند محیط زیست را در حفظ و حراست بهتر زیستگاهها یاری کنند.
سالاروند ایجاد شکارگاههای خصوص و مراکز تکثیر حیات وحش را از راههای حفاظت حیات وحش دانست و برنامهریزی در این خصوص با رعایت ضوابط و شرایط زیست محیطی و بررسی دقیق وضعیت اکوسیستم را ضروری دانست.
وی با اشاره به این موضوع که احیاء گونههای در خطر انقراض هزینههای بالا و دشواریهای خاص خود را دارد، گفت: اولویت برنامهریزیهای زیست محیطی در حوزه حیات وحش در درجه نخست باید حفظ گونههای موجود و جلوگیری از انقراض آنها باشد.
مدیرکل حفاظت محیط زیست لرستان اظهار کرد: باید تفکرات در خصوص حیات وحش و بهرهبرداری از آنها متناسب با شرایط موجود و با تکیه بر درآمدزایی مبتنی بر حفظ گونه باشد.
وی با اشاره به درآمد بالای بعضی از کشورها مانند تانزانیا و کنیا از حیات وحش و پارکهای ملی، گفت: این روش میتواند ضمن ایجاد درآمد بالا به پایداری و حفظ گونههای حیات وحش کمک شایانی کنند.
انتهای پیام
نظرات