• دوشنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۱ / ۱۲:۳۹
  • دسته‌بندی: علم
  • کد خبر: 1401081610911
  • خبرنگار : 30057

سرپرست مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان اعلام کرد

اجرای طرح تعمیر و نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی/اعطای سوبسید ۴۰ میلیاردی به خدمات آزمایشگاهی

اجرای طرح تعمیر و نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی/اعطای سوبسید ۴۰ میلیاردی به خدمات آزمایشگاهی

سرپرست مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش ریاست‌جمهوری با اشاره به محدودیت منابع مالی برای اعطای سوبسید خدمات آزمایشگاهی، گفت: تاکنون ۴۰ میلیارد تومان سوبسید خدمات به آزمایشگاه‌ها پرداخت کرده‌ایم که این عدد پایینی است و باید به ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد و در این زمینه در حال پیگیری از سازمان برنامه و بودجه هستیم.

به گزارش ایسنا، دکتر رضا اسدی‌فرد امروز در نهمین نشست سراسری مدیران مراکز عضو شبکه آزمایشگاهی فناوری‌های راهبردی با اشاره به توانمندی‌های موجود در دانشگاه‌ها، پژوهشگاه‌ها و شرکت‌های دانش‌بنیان با تاکید بر اینکه این‌ها دارایی‌های بزرگ ملی هستند، افزود: از بسیاری از این توانمندی‌ها اطلاعی نداریم، ولی زمانی که با مساله‌ای مواجه می‌شویم، این شرکت‌ها و آزمایشگاه‌ها توانمندی رفع آنها را دارند.

وی ادامه داد: در ابتدای سال جاری قانون جهش تولید دانش‌بنیان با پیگیری معاونت علمی و مجلس شورای اسلامی به تصویب رسید و ظرفیت‌های خوبی را برای شرکت‌ها ایجاد کرده است.

اسدی‌فرد ادامه داد: در سال‌های گذشته طبق قراردادی که با شهرداری منعقد کردیم، شرکت‌های دانش‌بنیان مستقر در تهران می‌توانستند در مجتمع‌های مسکونی مستقر شوند، ولی در حال حاضر این قانون به کل کشور تسری یافته است و بر اساس آن شرکت‌هایی که در سایر استان‌ها فعال هستند، مشمول این قانون می‌شوند.

وی اعتبار مالیاتی تحقیق و توسعه را از دیگر ظرفیت‌های ایجاد شده برای شرکت‌های دانش‌بنیان دانست و یادآور شد: اگر آزمایشگاهی، پروژه‌های تحقیق و توسعه را اجرایی کند، مشمول ماده ۱۱ قانون جهش تولید خواهد شد.

سرپرست مرکز شرکت‌ها و مؤسسات دانش‌بنیان معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانش‌بنیان ریاست‌جمهوری خاطر نشان کرد: در دو سال شیوع کرونا فضایی برای توسعه IT به منظور برگزاری دوره‌های آموزشی ایجاد شد و بر اساس این زیر ساخت توانستیم ۸ دوره بین‌المللی برگزار کنیم که نمونه آن در حوزه تولید واکسن بوده است.

اسدی‌فرد، شبکه راهبردی آزمایشگاه‌ها را فضایی برای تعامل توصیف کرد و گفت: بر این اساس اگر آزمایشگاهی دوره آموزشی را برگزار کند، بخشی از هزینه‌های آن از سوی شبکه تامین می‌شود و از سوی دیگر اگر آزمایشگاهی به برگزاری دوره آموزشی نیاز داشته باشد، ما آن را برگزار خواهیم کرد.

وی از اجرای طرح تعمیر و نوسازی تجهیزات آزمایشگاهی خبر داد و گفت: کارهای اولیه اجرای این طرح آغاز شده است و در اجرای آن از تعمیرکاران موجود در این شبکه بهره‌مند شدیم و این تعمیرکاران به آزمایشگاه‌ها معرفی خواهند شد.

وی با بیان اینکه در سال قبل بیش از ۳ میلیون خدمت به ۷۹ مشتری ارائه شده است، خاطرنشان کرد: از این تعداد از مشتریان، ۳ هزار مورد از میان شرکت‌ها بوده و مابقی از میان پژوهشگران، اساتید و دانشجویان بوده است.

اسدی فرد، ادامه داد: در این زمینه با محدودیت منابع مالی مواجه هستیم و نمی‌توانیم تخفیف‌های بیشتری برای خدمات آزمایشگاهی ارائه دهیم.

وی اضافه کرد: تاکنون ۴۰ میلیارد تومان سوبسید خدمات به آزمایشگاه‌ها پرداخت کرده‌ایم که این عدد پایینی است و باید به ۱۰۰ میلیارد تومان افزایش یابد و در این زمینه در حال پیگیری از سازمان برنامه و بودجه هستیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha