• دوشنبه / ۱۶ آبان ۱۴۰۱ / ۰۹:۳۹
  • دسته‌بندی: خوزستان
  • کد خبر: 1401081610697
  • خبرنگار : 50228

شکست‌های سنگین دلیلی برای برکناری مهاجری از نفت نشد!

شکست‌های سنگین دلیلی برای برکناری مهاجری از نفت نشد!

ایسنا/خوزستان تمرینات تیم فوتبال نفت مسجدسلیمان از امروز در اهواز با حضور رضا مهاجری از سر گرفته می‌شود.

نفت مسجدسلیمان بعد از انجام بازی‌ در هفته یازدهم لیگ برتر مقابل ذوب آهن که با شکست سنگین ۵ بر یک این تیم همراه بود به دلیل تعطیلی لیگ برای جام جهانی به استراحت ۱۰ روزه رفت.

به گزارش ایسنا، در این مدت نیز با توجه به نتایج ضعیف و همراه با باخت‌های سنگین تیم نفت که تاکنون سابقه نداشته است، گفته می‌شد احتمال برکناری رضا مهاجری از هدایت این تیم وجود دارد اما تمرینات نفت در حالی از امروز ۱۶ آبان در اهواز از سر گرفته می‌شود که تیم نفت مسجدسلیمان زیر نظر همین مربی تمرین خواهد کرد.

همچنین گفته می‌شد که احتمال تغییر در راس مدیریت باشگاه وجود دارد که یک منبع آگاه در این باشگاه به ایسنا گفت «فعلا تغییری نه در راس مدیریت باشگاه و نه در راس کادرفنی در دستور کار نیست»؛ این یعنی هم هدایت یزدی و هم رضا مهاجری به کار خود در این باشگاه ادامه می‌دهند.

نفت‌مسجدسلیمان در حال حاضر با ۹ امتیاز در رده پانزدهم جدول ۱۶ تیمه قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha