به گزارش ایسنا، پیمان صابریان در این باره گفت: استفاده از ابزارهای واقعیت مجازی و واقعیت افزوده، سرعت و تاثیر آموزش را افزایش میدهد بنابراین با همکاری معاونت پشتیبانی و اداره کل فناوری اطلاعات، عینکهای VRو AR را تا پایان امسال در آموزشهای همگانی هلال احمر به کارگیری خواهیم کرد.
او افزود: برنامههایی که به طور مستمر برای این شبیهسازها طراحی میشود؛ نقاط کمخطر و پرخطر در ساختمان و جلوگیری از فرار غیراصولی و ناامن با آموختن اصول پناهگیری در هنگام وقوع زلزله را آموزش خواهد داد.
صابریان ادامه داد: با شبیهسازی سیلاب استفاده کننده از این ابزارها میآموزد که در هنگام حادثه به چه نقاطی فرار کند تا ایمن بماند. همچنین چه ارتفاعی از آب میتواند تعادل در ایستادن انسان و یا خودرو را برهم بزند.
او تاکید کرد: آموزشهای ایستگاهی طرحهایی است که به دفعات در طول سال برگزار میشود و در آن مربیان هلال احمر به برپایی یک ایستگاه آموزشی موقت در مکانهای تجمع و معابر شلوغ اقدام میکنند.
براساس گزارش پایگاه اطلاع رسانی جمعیت هلال احمر، معاون آموزش، پژوهش و فناوری جمعیت هلال احمر گفت: همچنین پروژه ایجاد « اتاقهای فرار» نیز در دستور بررسی است تا در اختیار آموزشهای همگانی هلال احمر قرار گیرد.
انتهای پیام
نظرات