به گزارش ایسنا به نقل از هایپر صنعت فامکو، دستگاه واکس زن برقی جهت نصب و راهاندازی، نیازمند برق تکفاز با ولتاژ۲۲۰ ولت یا برق شهری است که در مکانهای سربسته، باید اتصال زمین هم برای این سیستم فراهم شود. واکس زن برقی در دو نوع نیمه اتوماتیک و تمام اتوماتیک به بازار ارائه میشود. مراکز معتبر بسیاری ارائه دهنده این تجهیزات میباشند که از جمله آنها میتوان به شرکت هایپر صنعت فامکو اشاره نمود. این شرکت دارای کارشناسان مجربی است که تجربه زیادی در معرفی و فروش اینگونه محصولات دارند، لذا برای تکمیل اطلاعات مربوط به خرید واکس زن برقی از تجربیات این کارشناسان نیز استفاده کردهایم که در ادامه به شرح این مطالب از جمله انواع واکس زن میپردازیم.
واکس زن دستی
واکس زن دستی در دو نوع شارژی و فاقد شارژ عرضه میگردد. نوع فاقد شارژ به صورت سنتی بوده و با توجه به ارتباط مستقیم دستها با واکس در این روش باید زمانی را هم صرف تمیز کردن دستها نمود. اما از واکس زن شارژی با برسهای مخصوص به عنوان جایگزین نوع دستی در هر محیطی از جمله محیطهایی که دسترسی به برق در آنها وجود ندارد، میتوان استفاده کرد. این محصول دارای گیربکس است و در هنگام استفاده با سرعت چرخش مناسب از پرش واکس به محیط اطراف جلوگیری کرده و برای نظافت کردن کفش، کیف، صندلی چرمی و غیره کاربرد دارد.
واکس زن خانگی
واکس زن خانگی از دو مدل شارژی و الکتریکی برخوردار است و منبع تغذیه سیستم واکس زن برقی خانگی با برق شهری ۲۲۰ ولت کار میکند. جنس بدنه آن از پلی اتیلن است و دارای دو برس گردانده میباشد که وظیفه گردگیری و پراکنده کردن واکس روی کفشها را بر عهده دارد در واقع این واکس زن از انواع دستگاههای واکس زن خانگی زمان شمار محسوب میشود. نحوه استفاده از دستگاه واکس زن خانگی هم به این صورت است که بعد از قرار گرفتن کفش در سیستم و با وارد نمودن فشار، مرحله گردگیری و واکس زنی شروع میشود و بعد از مدت زمان تعین شده، معمولا ۴۰ ثانیه سیستم خاموش میشود.
واکس زن برقی یا واکس زن اداری
واکسزن الکتریکی در دو نوع تمام اتوماتیک و نیمه اتوماتیک عرضه میشود که از دو یا چند برس گردان و مخزن واکس برخوردار است. در این سیستم، مایع واکس به درون مخازن ریخته میشود. البته در بعضی موارد، مایع سیستم واکس زن برقی از پارافین و رنگ برخوردار نمیباشد، به همین دلیل برای طیف وسیعتری از کفشها از آن استفاده میشود. نکته قابل توجه این است که جهت بکارگیری این نوع سیستم در محیطهای سرپوشیده، باید وضعیت اتصال به زمین فراهم باشد. نوع نیمه اتوماتیک دستگاه به صورت پدالی یا فشاری است و عملکرد پرداخت و پولیش واکس زنی به کمک چرخش برسها انجام میشود. مدل تمام خودکار آن نیز دارای چهار فرچه سیاه و قهوهای است و از دو مخزن مایع ساخته شده است و نحوه راهاندازی آن نیز به صورت ماشینی میباشد. به این صورت که با به کارگیری دستگاه، فعالیت واکسزنی آغاز میشود و بعد از چهل وپنج ثانیه گردش برسها، فرآیند واکس زنی به اتمام میرسد.
نکات خرید دستگاه واکس زنی
در خرید دستگاه واکس زن حتما به این نکته توجه داشته باشید که جنس بدنه دستگاه واکس زن مقاوم و دارای برسهای پر پشت باشد. همچنین در نظرگرفتن تعداد افرادی که در طول روز از سیستم استفاده میکنند هم بسیار مهم است. به عنوان مثال در مکانهای کاری که دارای پرسنل کم میباشد، میتوان از نوع سیستم واکس زن برقی نیمه خودکاراستفاده کرد که در کاهش هزینه سیستم بسیار تاثیرگذار است.
مزایای دستگاه واکس زنی عبارتند از:
- صرفهجویی در وقت
- افزایش طول عمر کفش
- حفظ کیفیت چرم کفش
- عدم ایجاد آلودگی در حین عملیات واکس زنی
- واکس زنی کامل کفشها بدون دخالت دست و به صورت ایستاده
نکات نگهداری دستگاه واکس زن
جهت بکارگیری دستگاه واکس زن، مشخصات برق مورد استفاده باید مطابق با برق مصرفی دستگاه باشد و محصول روی زمین کاملا صاف و سربسته قرارداده شود. همچنین اگر مدت زمان طولانی از دستگاه استفاده نمیکنید، حتما مخزن واکس را خالی نمایید. ذکر این نکته الزامی است که جهت دریافت کیفیت بهتر در عملیات واکس زنی، در ابتدا کفشهای خود را به کمک گردگیر تمیز کرده و سپس اقدام به واکس زدن نمایید.
توصیه میشود علاوه بر تهیه این تجهیز از مراکز معتبر ارائه دهنده ماشین آلات و تجهیزات نظافت صنعتی که تضمینکننده اصالت کالا هستند، از کارشناسان مجرب نیز مشاوره دریافت نمایید. هایپرصنعت فامکو از جمله مراکز معتبر در این زمینه است که با استفاده از دانش کارشناسان برگزیده و با تجربه و همچنین ارائه مشاوره رایگان، خریداران را در داشتن خرید با کیفیت و مطمئن راهنمایی مینماید.
انتهای رپرتاژ آگهی
نظرات