عبدالله مختاری در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد: در یک مقطعی واردات بیرویه به کشور باعث شد تا بازارهای داخلی از جمله لوازم خانگی تخت عنوان یک برند تجاری قرار گیرد و بعدها که واردات این محصولات در حمایت از تولید داخل قطع شد، به یکباره مورد سوء استفاده های داخل قرار گرفتیم، در حالی که باید در بازار تولید و اشتغال و عرضه و تقاضا تعادل برقرار کنیم.
وی مقابله با قاچاق کالا، رانتخواری و جریانات مافیایی را مورد تاکید قرار داد و گفت: نباید هر کالای بیکیفیت را وارد کشور کنیم، خصوصا کالاهایی که توان تولید مشابه آن در داخل وجود دارد در غیر این صورت تولیدکنندگان داخلی دچار مشکل و کارگران بیکار میشوند.
به اعتقاد این فعال کارگری، واردات بیرویه باعث ورشکستگی صنایع و کارخانههای کشور میشود و آنها را از چرخه تولید و بهره وری خارج میکند، در حالی که ایجاد اشتغال علاوه بر معیشت یک خانواده بر چرخه اقتصاد هم تاثیر می گذارد.
مختاری با اشاره به پرداخت وام های بانکی افزود: متاسفانه بعضاً می شنویم که تسهیلات دریافتی به جای آنکه در مسیر تولید به کار گرفته شوند، صرف خرید ویلا و خانه در کشورهای دیگر شده است در حالی که باید بر پرداخت وام ها نظارت کامل صورت گیرد تا به اسم تولید در بخش های دیگر استفاده نشود.
انتهای پیام
نظرات