امید ایزانلو، در گفتوگو با ایسنا، با اشاره به اینکه ۳ اردوگاه دانش آموزی در شهرهای شیروان، بجنورد و اسفراین وجود دارد که یا مجهز نشده و یا به بهرهبرداری نرسیده است، اظهار کرد: اردوهای دانش آموزی که در حال حاضر برگزار میشود بیشترین بار هزینهای را برای دانش آموز دارد و اگر در استان اردوگاههای دانش آموزی به معنای واقعی وجود داشته باشد، وضعیت اردوهای دانش آموزی کیفیت مناسبی خواهد داشت.
وی با بیان اینکه اردوگاه دانش آموزی مرکز استان پس از ۲۷ سال کلنگزنی هنوز به بهرهبرداری نرسیده است، ادامه داد: مشکل آب اردوگاه حل شده است و نیازمند تخصیص اعتبارات ملی برای تجهیز این اردوگاه هستیم.
ایزانلو با تأکید براینکه افتتاح اردوگاههای دانش آموزی استان انتظارات ما در خصوص اردوگاه دانش آموزی استاندارد را برآورده نمیکند، اضافه کرد: اردوگاه دانش آموزی به معنای واقعی باید تمام امکانات ورزشی، علمی، اسکان شبانه و... را داشته باشد؛ در صورتی که اردوگاههای دانش آموزی استان این ویژگیها را ندارد.
رئیس اداره فرهنگی هنری اردوها و فضاهای پرورشی اداره کل آموزش و پرورش خراسان شمالی با بیان اینکه نبود این اردوگاها به علت کوتاهی مسئولان نیست بلکه باید در سطح ملی توجه ویژه به این امر انجام میشد، تأکید کرد: تا قبل از جدایی خراسان شمالی از خراسان بزرگ تمام امکانات و فضای آموزشی، اردویی و... در اختیار خراسان رضوی قرار میگرفت و نیاز بود که پس از جدایی خراسان شمالی برای اینکه این استان نیز به استاندارهای لازم آموزشی دست پیدا کند حمایتهای ملی مناسبی انجام میشد.
ایزانلو با تأکید براینکه فعالیتهای جمعی و گروهی دانش آموزان یکی از حلقههای مفقوده نظام آموزشی است، افزود: اگر اردوگاههای دانش آموزی از کیفیت لازم برخوردار باشد بسیاری از هیجانات دانش آموزان در این فضاها انجام میشود و آموزشهای تربیتی نیز کیفیت بالایی خواهد داشت.
انتهای پیام
نظرات