ابراهیم جلیلی در گفتوگو با ایسنا، ادامه داد: قلعه مالک شخصی دارد و طبق اطلاعات ما ایران نیست به همین علت اشخاصی را برای پیگیری کارهای بنا معرفی کرده و پیشنهاد ما این است که از اعتبارات و تسهیلات میراث فرهنگی استفاده کرده و بنا را به مرکز پذیرایی اقامتی تبدیل کند.
وی با اشاره به اینکه بنا نیاز به مرمت دارد اما اعتبارات میراث فرهنگی کفاف نمیدهد، تصریح کرد: مالک میتواند به صورت مشارکتی و تبدیل قلعه به مرکز اقامتی بنا را احیاء کند.
جلیلی با بیان اینکه برای فعال کردن چرخه اقتصادی در حوزه گردشگری نیاز به زیرساختها داریم و یکی از راهها احیای جاذبههای تاریخی است، مطرح کرد: احیای بنای فوق در منطقه، تاثیر زیادی در رونق گردشگری دارد، علاوه بر این باعث فرهنگ سازی میشود تا دیگر مالکان و مراکز هم به این سمت و سو حرکت کرده و در راستای ایجاد اشتغال پایدار حرکت کنند.
رئیس اداره میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی شهرستان ملایر یادآور شد: در دره جهانی جوزان پتانسیلهای خوبی در حوزه گردشگری وجود دارد که گردشگری کشاورزی از مهمترین آنها است همچنین وجود باغات انگور، مراسم شیرهپزی، منطقه حفاظت شده لشگردر، طبیعت بکر و جاذبههای تاریخی و طبیعی بر جذابیت منطقه افزوده است.
انتهای پیام
نظرات