حجتالاسلام محمد سبزی پنجشنبه پنجم آبانماه ۱۴۰۱ در ششمین جلسه ستاد برگزاری نخستین جشنواره ملی انار در سالن جلسات فرمانداری ساوه اظهار کرد: از همه ظرفیتها برای برگزاری جشنواره ملی باید استفاده کرد تا پس از ارزیابی نقاط قوت و ضعف بستر لازم برای برگزاری جشنواره بین المللی در قطب تولید انار جهان فراهم شود.
وی در ادامه گفت: جشنواره ملی انار دارای ابعاد گوناگونی در حوزه اقتصادی، گردشگری، فرهنگی، اجتماعی و سیاسی است اما باید در این رویداد ملی بعد فرهنگی آن نمود بیشتری پیدا کند.
او تصریح کرد: برگزاری جشنواره ملی انار ساوه آغازی برای برپایی جشنوارههای ملی در حوزه فرهنگی، اقتصادی، اجتماعی، صنعتی و ... است چرا که ساوه ظرفیت بالایی در حوزههای گوناگون دارد و باید این مزیتها در سطح ملی و بین المللی شناسانده شود.
نماینده مردم ساوه و زرندیه افزود: گرچه سطح زیر کشت باغات انار ساوه کمتر از برخی نقاط انارخیز کشور نظیر استان فارس است اما محصول تولیدی این شهرستان به لحاظ کیفیت و تنوع زبانزد عام و خاص بوده و رتبه اول جهان را از این حیث به خود اختصاص داده است و جشنواره ملی فرصتی برای معرفی این محصول به شمار میرود.
وی خواستار مشارکت حداکثری صنایع و بخش خصوصی در برپایی جشنواره ملی انار شد و افزود: هر چه مشارکت بخش خصوصی در کنار بخش دولتی در برپایی جشنواره پررنگتر باشد به مراتب جشنوارهای با تحقق تمامی اهداف پیش بینی شده و هدفگذاری شده برگزار خواهد شد.
حجتالاسلام سبزی به دعوت از وزرای جهاد کشاورزی به همراه معاونین باغبانی و زراعت و نیز وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری به همراه معاون گردشگری برای حضور در جشنواره اشاره کرد و افزود: از معاونت اقتصادی وزارت امور خارجه، رییس و اعضای کمیسیون کشاورزی، استانداران و برخی سفرای کشورهای خارجی جهت حضور در جشنواره دعوت شدهاند و بنا داریم با تشکیل نشستهایی در حاشیه جشنواره به موانع تولید و صادرات این میوه بهشتی پرداخته و راهکارهای لازم اتخاذ شود.
نخستین جشنواره ملی انار ساوه قرار است ۱۱ الی ۱۳ آبانماه سالجاری در مسجد جامع تاریخی ساوه برگزار شود.
انتهای پیام
نظرات