سیدمحمد حسینی در گفتوگو با ایسنا، با بیان اینکه روستائیان معمولاً با شغلهایی از قبیل کشاورزان، دامداری و سایر شغلها امرار معاش میکنند، اظهار کرد: دلایل مختلف سبب شده است تا افرادی که در روستاها زندگی میکنند، از خدمات بیمه برخوردار نباشند.
مدیرکل بیمه سلامت گلستان با بیان اینکه دریافت خدمات درمانی از مهمترین نیازهای این قشر مهم و زحمتکش است، ادامه داد: طبق قانون ۱۰۰ درصد روستائیان تحت پوشش بیمه سلامت قرار دارند.
وی با تأکید بر اینکه هر فرد روستایی با مراجعه به مراکز درمانی، بیمارستانها و درمانگاههای دولتی، میتواند از خدمات درمانی بیمه سلامت استفاده کند، افزود: بیمار در زمان مراجعه به مراکز درمانی دولتی اقصی نقاط کشور، فقط ۱۰ درصد از رقم مدنظر را پرداخت میکند.
حسینی با بیان اینکه ۹۰ درصد رقم پرداختی حق بیمار توسط بیمه سلامت پرداخت میشود، خاطرنشان کرد: همه اعضای یک خانوار روستایی، اعم از سرپرست خانوار، زوجین و فرزندان عضو بیمه سلامت هستند.
مدیرکل بیمه سلامت گلستان با اشاره به اینکه روستائیان برای آگاهی از وضعیت بیمه خدمات درمانی خود میتوانند با مراجعه به «سامانه شهروندی بیمه سلامت ایران» و وارد کردن کد ملی از وضعیت بیمهای خود مطلع شوند، تصریح کرد: شماره گیری #۱۶۶۶* و ارسال کدملی و سایر مشخصات، از دیگر روش های کسب اطلاع از وضعیت بیمه سلامت است.
وی با اشاره به اینکه افرادی که از خدمات درمانی سایر بیمه ها بهرهمند نیستند، میتوانند از مزایای بیمه سلامت بهرهمند شوند، گفت: اگر کسی بیمه سلامت دارد و متقاضی استفاده از سایر بیمهها است، اتوماتیک از زیرمجموعه بیمه سلامت خارج میشوند.
این مقام مسئول با اشاره به اینکه همه ظرفیتهای بیمه سلامت گلستان به کارگیری شده است تا فرد فاقد بیمه در استان نباشد، تأکید کرد: ما یک دستگاه خدماتی هستیم و همانطور که مقام معظم رهبری فرمودند، نمیخواهیم اگر کسی در یک خانواده مریض شد بیش از رنج مریض داری رنج دیگری داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات