شهریار حیدری امروز(پنجم آبان) در حاشیه بازدید از برج فناوری پارک علم و فناوری جهاددانشگاهی استان کرمانشاه در گفت و گو با ایسنا، با تقدیر از فعالیتهای سازمان جهاد دانشگاهی استان در حمایت از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور، اظهارکرد: این سازمان شرایط مناسبی فراهم کرده تا کسانی که دارای خلاقیت هستند و می توانند فناوری های جدید ایجاد کنند، در محل پارک علم و فناوری فعالیت داشته باشند.
وی با بیان اینکه پارک علم و فناوری کرمانشاه محلی برای نشان دادن خلاقیت ها توسط تعدادی از جوانان خلاق کرمانشاهی در حوزه های مختلف است، افزود: در این رابطه حرکت خوب و روبه رشدی در استان شکل گرفته تا این جوانان بتوانند به تولید دانش و بومی کردن آن بپردازند.
نماینده مردم قصرشیرین، سرپلذهاب و گیلانغرب در مجلس شورای اسلامی با اشاره به رشد کشور در حوزه تولیدات دانش بنیان و فناورانه اضافه کرد: در گذشته اندیشه، تفکر و بنیان کارهایی که حتی به ظاهر ساده هم هستند وارداتی بود، اما اکنون بومی شده و قطعا اثرات زیادی در ارتقای تولید و ایجاد اشتغال می گذارد.
وی به بازدیدش از تعدادی از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور مستقر در پارک علم و فناوری استان اشاره کرد و گفت: فعالیت هایی که در این بازدید دیدیم، نتیجه فراهم کردن شرایط برای جوانان خلاق استان بوده که محصولات تولیدی این شرکتها با نمونه های اروپایی آن قابل رقابت است و حتی برخی از آنها کم نظیر و فراتر از نمونه های خارجی بود که در این راستا باید از مجموعه جهاد دانشگاهی استان تشکر کرد.
حیدری از سازمان جهاد دانشگاهی به عنوان نهادی که علم را با تولید همراه کرده نام برد و افزود: حمایت از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور مهمترین کارکرد این سازمان به شمار می رود.
وی با بیان اینکه در پارک علم و فناوری کرمانشاه علم و فناوری و تولید و خلاقیت باهم عجین شده، گفت: این دستاوردها برای مردم کرمانشاه مایه افتخار است و از طرفی باید تلاش شود که در سراسر کشور و حتی بصورت فراکشوری نشر پیدا کند.
عضو مجمع نمایندگان استان کرمانشاه در ادامه درخصوص برنامه های مجلس برای حمایت از شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور هم عنوان کرد: در مجلس شورای اسلامی برای حمایت از این حوزه اعتبارات خوبی پیش بینی شده، اما یکی از مشکلات ما این است که در حوزه توزیع و اولویت گذاری ها مشکل داریم.
وی افزود: در بخش شرکت های دانش بنیان و واحدهای فناور که باید اولویت سرمایه گذاری باشد، بویژه در قالب تسهیلات ارزان قیمت و حمایت از آن مقداری ضعف در کشور وجود دارد.
حیدری به نامگذاری امسال به عنوان سال "تولید، دانش بنیان و اشتغال آفرین" توسط مقام معظم رهبری اشاره کرد وگفت: قطعا انتخاب این شعار از سوی ایشان، ماحصل کار کارشناسی و براساس نیازمندی های نظام است، با این وجود معتقدم آنطور که باید و شاید تولید و دانش بنیان مورد حمایت قرار نگرفته و مورد غفلت قرار گرفته که امیدواریم مجموعه مجلس و دولت از این بخش ها حمایت کنند تا آنچه که اهداف عالیه نظام است، در این بخش به سرانجام برسد.
انتهای پیام
نظرات