• چهارشنبه / ۴ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۳۴
  • دسته‌بندی: اردبیل
  • کد خبر: 1401080402711
  • منبع : نمایندگی اردبیل

به همت انتشارات جهاددانشگاهی اردبیل؛

کتاب « مجموعه واژگان و اصطلاحات جامع زبان تخصصی صنایع غذایی » منتشر شد

کتاب « مجموعه واژگان و اصطلاحات جامع زبان تخصصی صنایع غذایی » منتشر شد

ایسنا/اردبیل انتشارات جهاددانشگاهی استان اردبیل کتاب « مجموعه واژگان و اصطلاحات جامع زبان تخصصی صنایع غذایی» با رویکردی به حوزه علوم کشاورزی و منابع طبیعی، مهندسی علوم و صنایع غذایی را منتشر کرد.

این کتاب توسط دکتر علیرضا شهاب لواسانی، عضو هیات علمی دانشگاه آزاد اسلامی واحد ورامین و مجری برنامه علمی کشاورزی و امنیت غذایی و  فرزاد زارع مهرجردی، دانشجوی دکتری علوم و مهندسی صنایع غذایی به رشته تحریر درآمده است.

گستردگی دامنه علوم صنایع غذایی و نیاز فرهنگ لغتی جامع در بردارنده واژگان و اصطلاحات زبان تخصصی این رشته در مقاطع تحصیلی دکتری، کارشناسی ارشد و کارشناسی، ضرورت تالیف و گردآوری واژگان تخصصی متداول در راستای خدمت به علاقمندان، صاحبنظران و فعالان عرصه صنعت غذا را مورد تاکید قرار می دهد و این خود ارزش این کتاب را بازگو می‌کند.

در نگارش این کتاب سعی شده است از واژگان و اصطلاحات کاملا تخصصی متداول در هر فناوری مرتبط با صنعت غذا استفاده شده و با بیانی ساده و قابل فهم هر واژه و اصطلاحی توضیح داده شود تا برای طیف‌های مختلف علاقمند و متخصصان رشته صنایع غذایی قابل بهره‌برداری باشد، لذا این مجموعه می‌تواند ارتباط علم با صنعت را که نیاز اساسی کشور می‌باشد نیز استحکام بخشد.

کتاب« مجموعه واژگان و اصطلاحات جامع زبان تخصصی صنایع غذایی» 640 صفحه ای و در 15 فصل تالیف شده است و به قیمت 800000 ریال در دسترس علاقمندان قرار دارد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha