• سه‌شنبه / ۳ آبان ۱۴۰۱ / ۱۳:۱۷
  • دسته‌بندی: بوشهر
  • کد خبر: 1401080301876
  • خبرنگار : 50448

خیابان‌های قفل بوشهر؛ دو سوم دانش‌آموزان سرویس ندارند!

خیابان‌های قفل بوشهر؛ دو سوم دانش‌آموزان سرویس ندارند!

ایسنا/بوشهر سال تحصیلی جدید پس از وقفه‌ای طولانی به‌صورت حضوری بازگشایی شد اما با گذشت بیش از یک ماه همچنان مشکل رفت‌وآمد دانش آموزان بین خانه و مدرسه به عنوان یک معضل حل‌نشده باقی‌مانده است.

ازدحام خودروهای تک سرنشین و یا همراه یک دانش‌آموزان چهره‌ای تازه به خیابان‌های بوشهر داده است،؛ شهری که خیابان‌هایش پیش از این نسبت به دیگر مراکز استان‌ها کمتر شاهد شلوغی بود.

حضور نیروهای ماموران راهنمایی و رانندگی در خیابانها هم بار ترافیک غیرعادی و کندی حرکت خودروها را کم نمی‌کند و این معضل سبب دیر رسیدن دانش آموزان ، کارمندان و سایر همشهریان به محل کار خود شده است. از طرف دیگر عبور دانش‌آموزان از میان خودروهای گرفتار در ترافیک و عجله هر کدام از رانندگان خودروها می‌توانند خطرناک باشد.

سرویس به یک سوم دانش‌آموزان بوشهری رسید!

رئیس اداره انجمن اولیا و مربیان آموزش و پرورش استان بوشهر اعلام کرد که در مرکز استان، کرایه سرویس برای مینی بوس به ازای هر دانش آموز در ماه ۲۰۰ هزار تومان، خودروی ون ۳۰۰ هزار تومان و تاکسی ۴۰۰ هزار تومان تعیین و تصویب شده است اما اگر سرویس بین ۲ منطقه شهرداری، حمل و نقل دانش‌آموز را انجام دهد، به کرایه هر وسیله نقلیه ۵۰ هزار تومان اضافه می‌شود.

به گفته بهرام مغدانی، ۱۵ هزار دانش‌آموز در شهر بوشهر متقاضی سرویس هستند که با شروع سال تحصیلی از ۶ شرکت تاکسیرانی شهر بوشهر، چهار شرکت اعلام کردند که نرخنامه سرویس مدارس برای آنها به‌صرفه نیست و از انجام کار سرباز زدند. و سرویس تنها ۵۰۰۰ دانش‌آموز رسیده است!

وی افزود: افزایش آمار تعداد دانش‌آموزان، پایین بودن نرخ سرویس مدارس، تغییر شغل رانندگان سرویس مدارس در سالهایی گذشته و فعالیت 45 دستگاه مینی‌بوس ویژه مدارس در سایر اداره‌های استان بوشهر از مهمترین عوامل کمبود سرویس مدارس است.

شهرداری متولی حمل‌ونقل دانش‌آموزان است

مادر یکی از دانش‌آموزان بوشهری به خبر نگار ایسنا می‌گوید: امسال نتوانسته‌ام سرویسی برای فرزندم پیدا کنم. به هر دری که بگویید زده‌ام از مراجعه به مدرسه گرفته تا جست‌وجو در فضای مجازی به امید آنکه چاره‌ای پیدا شود اما نتیجه‌ای در پی نداشته است. مدیر مدرسه می‌گوید که سرویس مدارس جزو وظایف ذاتی آموزش‌وپرورش نیست و شهرداری متولی حمل‌ونقل دانش‌آموزان است.

او ادامه می‌دهد: آخرین بار مدیر مدرسه گفت که باید هنگام ثبتنام، مدرسه‌ای در محدوده سکونت خود انتخاب می‌کردید تا نیازی به سرویس مدرسه نداشته باشید این درحالی است که ظرفیت مدرسه محدوده محل سکونتمان تکمیل بود و من چاره‌ای نداشتم. حالا هم هر روز مجبورم از محل کارم مرخصی ساعتی بگیرم تا بتوانم فرزندم را از مدرسه به خانه ببرم.

یکی از معلمان شهر بوشهر در گفت‌وگو با ایسنا بیان کرد: حجم ترافیک در ساعات اولیه صبح و هم‌زمان با بازگشایی مدارس و درنهایت در ظهرها در زمان تعطیلی مدارس افزایش می‌یابد. به‌طوری که خود من یک ساعت در مسیر کوتاه خانه تا مدرسه در ترافیک هستم. علت را هم همه می‌دانند، سرویس کم شده است. در این شرایط شاید بهتر باشد که خانواده‌ها تا زمان رفع مشکل سرویس مدرسه فرزندانشان، با شناسایی هم‌کلاسی‌های هم مسیر آن‌ها به‌نوبت در هر هفته مسئولیت جابه‌جایی فرزندان خود و چند دانش‌آموز دیگر را عهده‌دار شوند تا این مشکل رفع شود. 

این آموزگار ادامه می‌دهد: پلیس در این شرایط تنها می‌تواند تمهیداتی مثل حضور در مناطق پرترافیک و تسهیل در تردد شهروندان را بیاندیشد.

به گزارش ایسنا، در شرایط موجود گره ترافیکی شهر بوشهر و کمبود سرویس مدرسه در بوشهر تنها با جذب رانندگان بیشتر با نرخ مناسب قابل‌حل است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha