به گزارش باشگاه دانشجویان ایسنا، این برنامه با حضور حمیدرضا بوالی ـ کارشناس ارشد فلسفه و ارتباطات و مدرس دورههای سواد رسانه و سینما، از ۱۲ الی ۱۹ آبان، پنجشنبهها ساعت ۹:۳۰ الی۱۳، به صورت حضوری در دانشگاه الزهرا برگزار خواهد شد.
برای همه ما پیش آمده است که هنگام چک کردن خبر در سایت های خبری و یا شبکه های اجتماعی، با خبری عجیب و یا حتی نزدیک به واقعیت روبرو شده باشیم و بدون آن که از صحت خبر اطلاع داشته باشیم، آن را منتشر کرده ایم. اما بعد از مدتی متوجه شده ایم که آن خبر شایعه ای بیش نبوده است! این شگرد شبکهها و رسانههای اجتماعی است که با توجه به نوع هدف و نیت خود، مطالب را تحریف کرده و منتشر میکنند و اگر بخواهیم درستی یا نادرستی خبری را متوجه شویم باید از سواد رسانه ای برخوردار باشیم.
سواد رسانه ای یا Media Literacy با سوادهای بصری، تحلیلی و اینترنتی در ارتباط است با پیشرفت و نفوذ روزافزون اینترنت و شبکه های مجازی، این سواد از جایگاه مهمتری برخوردار شده و کاربرد گسترده تری پیدا کرده است.
سواد رسانه ای، این توانایی را به افراد میدهد که تشخیص دهند، کدام شبکه و رسانه، خبر را تحریف کرده یا با مطالب کذب ادغام میکند. در جامعه امروز ما، یک شایعه میتواند سراسر کشور را در سریعترین زمان ممکن بپیماید و باعث بالا و پایین رفتن قیمتها، کم و زیاد شدن منابع کشور و ایجاد تنش در فضای عمومی جامعه شود. شما به عنوان عضوی از این جامعه باید به سلاح سواد رسانه ای مجهز باشید، در غیر این صورت با شنیدن هر خبری ممکن است دچار هیجانات کاذب، سردرگمی و از کف دادن سر رشته امور شوید.
علاقهمندان میتوانند جهت ثبت نام به شماره تماس: ۰۹۰۵۷۳۸۵۰۳۸ یا ۰۹۲۲۸۲۱۷۱۱۶ پیام ارسال کنند.
انتهای پیام
نظرات