• جمعه / ۲۹ مهر ۱۴۰۱ / ۱۴:۵۰
  • دسته‌بندی: دفاعی - امنيتی
  • کد خبر: 1401072916089
  • منبع : ارتش جمهوری اسلامی ایران

دریادار بلوچ:

تامین امنیت در اقیانوس هند، مهم‌ترین مسئله نشست آیونز است

تامین امنیت در اقیانوس هند، مهم‌ترین مسئله نشست آیونز است

معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش در سومین نشست کارگروه امنیت دریایی آیونز، تامین امنیت در اقیانوس هند را مهم‌ترین مسئله این گردهمایی عنوان کرد و گفت: لازمه انجام فعالیت اقتصادی در گرو داشتن امنیت است.

به‌ گزارش ایسنا به نقل از ارتش، امیر دریادار بلوچ معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش در سومین نشست کارگروه امنیت دریایی آیونز که با حضور کشورهای عضو اجلاس آیونز و به میزبانی نیروی دریایی ارتش جمهوری اسلامی ایران برگزار شد، خاطرنشان کرد: دسترسی مستقیم به آب‌های آزاد برای کشورهای ساحلی فرصت بزرگی برای پیشرفت محسوب می‌شود که بهره‌برداری صحیح از آن افزایش ثروت ملی و رفاه را به دنبال خواهد داشت و این مهم در سایه وجود امنیت پایدار و همه‌جانبه رقم خواهد خورد.

دریادار بلوچ اضافه کرد: بین میزان تولید ناخالص ملی کشورها و امنیت رابطه مستقیم وجود دارد ؛لذا کشورها می‌کوشند با اتخاذ تدابیر و تصمیمات لازم تولید ناخالص ملی خود را افزایش دهند که لازمه این فعالیت اقتصادی در تجارت و جابه‌جایی کالا امنیت می‌باشد.

دریادار بلوچ ضمن مهم خواندن مسئله تامین امنیت اقیانوس هند در این نشست، افزود: با به اشتراک گذاشتن توانمندی‌ها می‌توانیم امنیت و آرامش خاطر را نه‌تنها برای ناوگان‌های تجاری کشورهای خود بلکه برای تمامی جهانیان به ارمغان آوریم.

معاون هماهنگ‌ کننده نیروی دریایی ارتش تصریح کرد: امروزه امنیت اقتصادی به جدی‌ترین نگرانی دولت‌ها تبدیل شده‌اند که نتیجه اصلی آن گرایش به سمت همکاری‌های چندجانبه به‌ویژه همکاری‌های صلح‌طلبانه‌ی دفاعی است که سمپوزیوم آیونز نمونه‌ای بارز در این خصوص است.

وی ادامه داد: اهمیت اقیانوس هند، تنگه‌ها و آبراه‌های مرتبط با آن برای تداوم رشد تمام ملت‌ها به‌ویژه کشورهای منطقه‌ای بر کسی پوشیده نبوده و لزوم تامین امنیت آن توسط خود کشورهای منطقه نیز غیر قابل‌چشم‌پوشی است.

دریادار بلوچ تقریب افکار و تاکید بر اشتراکات و اقدامات را بهترین روش برای داشتن اقیانوسی امن و اقتصادی فراگیر و پویا دانست و تاکید کرد: کشورهای حاشیه این اقیانوس اولین منتفعان ایمنی و امنیت منطقه هستند؛ بنابراین مسئولیت مشترک تمام کشورهای حاشیه این پهنه آبی این است که با هم‌افزایی و همکاری بدون دخالت کشورهای فرامنطقه‌ای محیطی مطلوب در منطقه به وجود بیاورند.

معاون هماهنگ‌کننده نیروی دریایی ارتش در پایان تاکید کرد: ما می‌توانیم با بهره‌گیری از خرد جمعی و تقویت روح برادری به سمت هم‌گرایی و تأمین منافع جمعی در سطوح بالا در اقیانوس هند پیش برویم و امنیت را همچون مرواریدی درخشان به مردمان کشورمان هدیه دهیم.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha