به گزارش ایسنا، دکتر سیدموسی طباطبایی، در اجلاس معاونین درمان دانشگاههای علوم پزشکی کشور، گفت: با اخذ مصوبه شورای حقوق و دستمزد برای نحوه توزیع کارانه پزشکان بعد از گذشت ۶ سال و همکاری سایر ذی نفعان، متوسط رشد مورد انتظار سقف پرداختی طی این دوره ۶ ساله اخذ شده است.
وی افزود: این مصوبه با هدف افزایش ماندگاری پزشکان در مناطق محروم، افزایش تعداد پزشکان تمام وقت جغرافیایی و کاهش پرداخت از جیب بیماران و افزایش رضایتمندی مراجعین و افزایش درآمد اختصاصی بیمارستان ها ابلاغ شد.
طباطبایی تاکید کرد: براساس این دستورالعمل به منظور ایجاد انگیزه خدمت رسانی در مناطق محروم و کمتر توسعه یافته، کارانه پزشکان در این مناطق فاقد سقف خواهد بود.
مدیر کل دفتر ارزیابی فناوری سلامت، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت، ادامه داد: در موارد خاص و ضروری که خدمات برجستهای توسط پزشکان ارائه میشود تا سقف ۲۰ درصد بالاتر از این رقم قابل پرداخت خواهد بود.
وی گفت: در حال حاضر سامانه جدید محاسبه کارانه پزشکان در حال پیاده سازی است و تا زمان پیاده سازی سامانه جدید محاسبه پلکان کارانه سال ۱۴۰۱ با کمک سامانه قبلی و به صورت علی الحساب پرداخت میشود.
در ادامه دکتر فرشته ترابی، معاون دفتر ارزیابی فناوری سلامت، تدوین استاندارد و تعرفه خدمات سلامت نیز بیان کرد: در راستای بهبود فرایند اجرای طرح اصلاح سیاست ارزی دارو، الزامات اجرایی طرح دارویار توسط معاونت درمان تدوین و به تایید نهایی اعضای قرارگاه تدابیر ویژه طرح فوق رسید.
بنابر اعلام وبدا، وی افزود: امید است که با همکاری سازمان های مختلف هر چه زودتر چالشهای محیطی برطرف و با استفاده از استانداردها و راهنماهای بالینی و محصولات دانشی تدوین شده در معاونت درمان جهت تجویز منطقی داروها و کاهش تقاضای القایی، اقدامات مناسبی صورت گیرد.
انتهای پیام
نظرات