بر اساس گزارش عملکرد سالانه شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبری معاونت علمی و فناوری ریاستجمهوری، این ارزیابی و رتبهبندی در بین اعضای شبکه آزمایشگاهی کشور، صورتپذیرفته است.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان با اعلام این خبر، اظهار کرد: ارتقای جایگاه عضویت آزمایشگاه نانوفناوری و مواد پیشرفته پژوهشکده نانو تکنولوژی و مواد پیشرفته و همچنین مجموعه آزمایشگاههای دانشکده مهندسی نساجی دانشگاه به سطح «توانمند» که حاصل تلاش محققان و پژوهشگران این دانشگاه است، جای تقدیر و تشکر دارد.
حمیدرضا صفوی، یادآوری کرد: آزمایشگاههای فناوری کشور در این رتبهبندی به گروههای مستعد عضویت، آزمایشی، فعال، توانمند، ممتاز و پیشرو، گروهبندی شده و نسبت به امتیاز بهدست آورده، مورد حمایتهای متنوعی قرار میگیرند.
وی با بیان اینکه در رتبهبندی آزمایشگاههای کشور در بخش نانو فناوری تنها ۲ مرکز دیگر از جمله در دانشگاه تبریز و سازمان پژوهشهای علمی و صنعتی ایران، به سطح «توانمند» دستیافته است، خاطر نشان کرد: آزمایشگاه نانوفناوری و مواد پیشرفته دانشگاه صنعتی اصفهان تنها مرکز توانمند در مرکز کشور و قطب علمی نانو فناوری ایران است که امیدواریم با توسعه امکانات و تجهیزات این مرکز در آینده نزدیک به جایگاه ممتاز و پیشرو دست یابد.
معاون پژوهشی دانشگاه صنعتی اصفهان با بیان اینکه در حوزه نساجی، مجموعه آزمایشگاههای دانشکده مهندسی نساجی، تنها مرکز فناورانه کشور برای ارائه خدمات تخصصی در سطح «توانمند» است، افزود: این دانشکده با ارائه خدمات فنی و مهندسی در آزمایشگاههای پردازش تصویر، نانوتکنولوژی، مکاتروتکس، فیزیک نساجی، منسوجات فنی، ساخت افزایشی و منسوجات هوشمند در کنار کارگاههای تخصصی خود، علاوه بر خدمات آموزشی و پژوهشی در دانشگاه، مجری پروژههای مهم صنعتی نیز خواهد بود.
به گزارش ایسنا، شبکه آزمایشگاهی فناوریهای راهبردی، با هدف حمایت از توسعه فعالیتهای آزمایشگاهها، ارتقای توانمندیها و کمک به رشد و توسعه و بهبود عملکرد کارشناسان آزمایشگاهها، حمایتهای متنوعی برای مراکز عضو شبکه در نظر گرفتهاست. حمایتهای شبکه در هر سال، بر اساس امتیاز آخرین دوره ارزیابی عملکرد آزمایشگاه در شبکه انجاممیشود.
اتهای پیام
نظرات