• چهارشنبه / ۲۷ مهر ۱۴۰۱ / ۱۳:۰۸
  • دسته‌بندی: آموزش و پرورش
  • کد خبر: 1401072715067
  • خبرنگار : 71424

 آخرین وضعیت اجرای طرح «تغذیه رایگان دانش‌آموزان» مناطق محروم

 آخرین وضعیت اجرای طرح «تغذیه رایگان دانش‌آموزان» مناطق محروم

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش درباره آخرین وضعیت اجرای طرح تغذیه رایگان دانش آموزان مناطق محروم گفت: آموزش و پرورش تمهیدات لازم را در این باره پیش بینی کرده، اما تاکنون سازمان برنامه و بودجه اعتباری به این امر تخصیص نداده است. امیدواریم با مذاکرات و مکاتبات صورت گرفته این کار صورت گیرد.

به گزارش ایسنا، صادق ستاری‌فرد با حضور در شبکه افق سیما با بیان اینکه اقتضائات پساکرونا ایجاب کرد تا توسعه و تقویت حوزه تربیت بدنی و زیرساخت‌ها به صورت جدی دنبال شود گفت: چاقی و موج کم تحرکی پیامدهایی دارد که براساس سیاست دولت مردمی، آزادسازی مجموعه‌های ورزشی با این هدف که خانواده‌ها بتوانند آخر هفته از این مجموعه‌ها به صورت رایگان استقبال کنند، در دستور کار معاونت قرار گرفته و از آن استقبال شد.

وی افزود: این طرح تاکنون در ۹۳۳ مجموعه ورزشی به اجرا درآمده است و مدارس می توانند در قالب اردو و خانواده‌ها به صورت رایگان از آن استفاده کنند.

معاون تربیت بدنی و سلامت وزارت آموزش و پرورش با بیان اینکه در راستای کیفیت‌بخشی به درس تربیت بدنی، تامین تجهیزات ورزشی، توسعه زیرساخت‌ها و توانمندی معلمان تلاش‌های زیادی صورت گرفته است گفت: نهضت ایجاد ۲۱۰۰ فضای ورزشی در این باره شکل گرفته و در مدت شش ماه در یک کار جهادی، ۱۰۱۷ فضای ورزشی در استان‌ها به بهره‌برداری رسیده است که دیروز مراسم رونمایی برگزار شد.

ستاری فرد افزود: ما حدود ۵۰۰۰ فضای ورزشی داشتیم که با این کار ۴۰ درصد به فضاهای ورزشی درون مدرسه‌ای افزوده شد. این نهضت به کیفیت‌بخشی درس تربیت بدنی و اجرای برنامه‌های ورزشی کمک می‌کند. امیدوارم تا پایان سال تحصیلی تکمیل هزار مجموعه ورزشی دیگر را نیز داشته باشیم.

وی با اشاره به آغاز مسابقات ورزشی درون مدرسه‌ای با رویکرد افزایش مشارکت و مسئولیت‌پذیری خانواده‌ها  گفت: باکمبود مربی تربیت بدنی روبه‌رو هستیم و به مثابه آن است که هفت میلیون دانش‌آموز، معلم تربیت بدنی ندارند که این امر یک زنگ خطر است. سرانه فضای ورزشی ما نیز امروزه یک سوم سرانه ورزشی کل کشور است، اما دسترسی، بهره وری و بهره‌برداری از فضاهای ورزشی مهم است.

وی ادامه داد: مدرسه، مهم‌ترین محیط برای فعالیت‌های نشاط‌آور است. حد استاندارد این است که هر مدرسه یک مکان ورزشی داشته باشد. سازمان برنامه و بودجه کمک خوبی به معاونت تربیت بدنی و سلامت کرده است اما نیاز داریم این کمک بیشتر شود. به سمت جبران فرصت‌های از دست رفته خواهیم رفت و آموزش و پرورش اهتمام جدی نسبت به توسعه ورزش دارد.

معاون تربیت بدنی و سلامت با بیان اینکه با همراهی معاونت ابتدایی درس تربیت بدنی در این دوره دو زنگ در هفته خواهد بود و با ابلاغ این بخشنامه دانش آموزان ابتدایی زنگ ورزش را دو زنگ در هفته دنبال می‌کنند گفت: همچنین از این پس، تمام دبیرستان‌های شبانه‌روزی دخترانه به پایگاه ورزش همگانی و قهرمانی تبدیل می‌شوند تا نسبت به آینده ورزش کشور در حوزه بانوان، گام‌های جدی برداریم.

ستاری فرد درباره موضوع تغذیه رایگان دانش آموزان مناطق محروم گفت: آموزش و پرورش تمهیدات لازم را در این باره پیش بینی کرده، اما تاکنون سازمان برنامه و بودجه اعتباری به این امر تخصیص نداده است. وزیر آموزش و پرورش این امر را پیگیری کرده و امیدواریم با مذاکرات و مکاتبات صورت گرفته این کار صورت گیرد.

وی با اشاره به شیوع بیماری‌های ویروسی در مدارس اظهار کرد: کرونا چالش های زیادی ایجاد کرد، اما فرصتی را خلق کرد که سطح سواد سلامت و آگاهی دانش آموزان افزایش یابد تا پروتکل‌ها رعایت شود. ما نیز به جد این امر را در مدارس دنبال می‌کنیم. ۱۰۰ میلیارد تومان سرانه بهداشتی در اختیار استان ها قرار گرفته است تا تامین اقلام بهداشتی صورت بگیرد. خانواده ها نیز باید در این امر کمک کنند تا رعایت پروتکل‌ها از سوی دانش‌آموزان را شاهد باشیم. امیدواریم با رعایت و مراقبت همچنین افزایش آگاهی بخشی دانش آموزان، این مهم نیز به خوبی دنبال شود.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha