حسینعلی رمرودی در گفت وگو با ایسنا- افزود: پارسال با اعتبار بیشاز ۶۵٠ میلیارد ریال، چهار هزار و ٢٨ هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان و بلوچستان به سامانههای نوین آبیاری مجهز شده است.
وی تصریح کرد: همچنین با مشارکت کشاورزان و بهرهبرداران یکهزار و ۵۰۰ هکتار از زمینهای کشاورزی سیستان و بلوچستان با پیشرفت فیزیکی ۵۰ درصد در حال تجهیز به سامانههای نوین آبیاری است.
مدیر آب و خاک و امور فنی مهندسی سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: صرفه جویی در مصرف آب، سرعت بالای رویش گیاه، بکارگیری کود همزمان با آبیاری، جلوگیری از رشد بی رویه علفهای هرز، صرفه جویی در مصرف انرژی، برداشت راحتتر محصولات و افزایش کمی و کیفی محصولات از مزایای بکارگیری روشهای نوین آبیاری است.
وی افزود: برای اجرای سامانههای نوین آبیاری در سیستان و بلوچستان هیچ محدودیتی وجود ندارد به طوریکه دولت نیز برای تشویق کشاورزان به این امر ۸۵ درصد هزینه اجرایی سامانههای آبیاری نوین را بصورت بلاعوض تامین و پرداخت میکند.
رمرودی اظهار کرد: متقاضیان با داشتن مجوز برداشت آب و مدارک کامل زمین میتوانند از طریق سامانه طرح توسعه ساماندهی آبیاری نوین نام نویسیتا نسبت به اجرای سامانه برای اراضی زراعی و باغات آنان از سوی سازمان جهاد کشاورزی اقدام شود.
انتهای پیام
نظرات