• چهارشنبه / ۲۰ مهر ۱۴۰۱ / ۰۹:۴۲
  • دسته‌بندی: آمریکا و اروپا
  • کد خبر: 1401072010319
  • خبرنگار : 90057

بودجه ۸۴۷ میلیارد دلاری نظامی آمریکا با نگاه به چین و روسیه

بودجه ۸۴۷ میلیارد دلاری نظامی آمریکا با نگاه به چین و روسیه

سنای آمریکا بحث بر سر لایحه سیاست دفاعی سالانه برای تعیین سطوح هزینه‌ها، افزایش حقوق نظامیان، تقویت موجودی تسلیحات ایالات متحده و بهبود روابط با کشورهایی که برای مقابله با تهدیدات چین و روسیه کمک می‌کنند، آغاز کرد.

به گزارش ایسنا، وال استریت ژورنال نوشت: رئیس کمیته نیروهای مسلح سنا، سناتور جک رید، پیش نویس قانون مجوز دفاع ملی را صبح سه شنبه به صحن علنی برد. کنگره قصد دارد این قانون را تا پایان سال به تصویب برساند.

این لایحه ۸۴۷ میلیارد دلار برای برنامه‌های نظامی و امنیت ملی در وزارت دفاع و انرژی تخصیص داده، که ۴۵ میلیارد دلار بیشتر از درخواست رئیس‌جمهور بایدن در بهار و از ۷۷۸ میلیارد دلاری است که قانونگذاران در سال گذشته تصویب کردند. این پول علاوه بر اضافه حقوق نظامیان، هزینه هواپیماها، کشتی‌ها و وسایل نقلیه جدید برای جنگ را پرداخت می‌کند و فناوری‌های جدیدتر مانند میکروالکترونیک و سلاح‌های مافوق صوت را تامین می‌کند.

براساس این لایحه، سنا ۸۰۰ میلیون دلار برای دولت و ارتش اوکراین ارسال می‌کند که مکمل دورهای قبلی پولی است که کنگره با ارسال آن به خارج از کشور موافقت کرده است. این لایحه همچنین بیش از ۲.۷ میلیارد دلار برای تولید مهمات اضافی و افزایش ظرفیت برای افزایش تولید در آینده مجوز می‌دهد.

برخی از پیشنهادات در راستای اقداماتی است که ارتش ایالات متحده با کشورهای اروپایی و اقیانوس آرام به عنوان راهی برای مقابله با تهدیدات چین انجام می‌دهد. یکی از اقدامات، مقامات ایالات متحده را ملزم می‌کند تا با رهبران تایوان همکاری کنند تا طرحی برای تقویت توان دفاعی این جزیره و انجام تمرینات آموزشی ارائه دهند.

قانونگذاران مجلس نمایندگان در ماه ژوئیه به تصویب نسخه خود از این لایحه به ارزش ۸۵۰.۳ میلیارد دلار رای دادند و با استناد به تورم بالا، حمله روسیه به اوکراین و تهدیدات چین، ۳۷ میلیارد دلار بیشتر از مبلغ درخواستی بایدن رای دادند.

قانونگذاران سنا یک میلیارد دلار برای مدیران ذخیره‌سازی دفاع ملی این کشور پیشنهاد کرده‌اند تا تیتانیوم، روی و کادمیوم و سایر مواد معدنی حیاتی را برای تولیدکنندگان دفاعی ایالات متحده در صورت اختلالات زنجیره تامین یا کمبود زمان جنگ خریداری کنند.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha