به گزارش ایسنا، با آغاز فصل پاییز، برداشت زرشک از مزارع و روستاهای خراسان جنوبی شروع شده است.با سرد شدن تدریجی هوا کم کم خوشههای زرشک آماده برداشت میشود و کشاورزان زرشککار مشغول مهیا کردن مکانهایی برای خشک کردن محصولشان میشوند.
کشاورزان سختکوش خراسانجنوبی این روزها در تکاپو برای برداشت زرشک، این یاقوت سرخ کویر هستند، برداشت زرشک با توجه به شرایط آب و هوایی از اوایل مهرماه در خراسانجنوبی آغاز میشود و در مناطق گرمسیری تا اواخر آذرماه به طول میانجامد.
خراسان جنوبی رتبه اول تولید زرشک کشور و جهان را دارد. بیشترین سطح زیر کاشت زرشک استان به شهرستان قاین، روستای افین با ۶ هزار هکتار سطح زیر کاشت اختصاص دارد. تعداد بهره برداران زرشک در استان ۳۸ هزار خانوار بوده و برداشت زرشک از اواسط مهرماه آغاز و تا اواخر آبان ماه ادامه دارد.
عکس: سپیده قلندری اسفدن
انتهای پیام
نظرات