• شنبه / ۲ مهر ۱۴۰۱ / ۱۱:۳۴
  • دسته‌بندی: چهارمحال و بختیاری
  • کد خبر: 1401070200590
  • خبرنگار : 50123

۳۰ تن مرغ در بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان از کرونا در چهارمحال و بختیاری توزیع می‌شود

۳۰ تن مرغ در بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان از کرونا در چهارمحال و بختیاری توزیع می‌شود

ایسنا/چهارمحال و بختیاری مسئول بسیج سازندگی سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) چهارمحال و بختیاری از توزیع ۳۰ تن مرغ در بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان از کرونا در سراسر استان به مناسبت هفته دفاع مقدس و در راستای کمک رسانی به محرومین برگزار می‌شود.

هوشنگ فولادی در گفت و گو با ایسنا اظهار کرد:  در بیست و ششمین مرحله رزمایش مواسات و کمک مومنانه در چهارمحال و بختیاری ۳۰ تن مرغ در بین نیازمندان و آسیب‌دیدگان از کرونا در سراسر استان توزیع می‌شود.

وی افزود: بسته‌های مرغ پس از ارسال به شهرستان‌های استان توسط گروه های جهادی و در بین نیازمندانی که از قبل شناسایی شده‌اند توزیع می‌شود.

فولادی  ادامه داد: پیش از این رزمایش نیز ۲۵ مرحله رزمایش مواسات و کمک مومنانه توسط بسیج سازندگی در چهارمحال و بختیاری برگزار و حدود ۷۰۰ میلیارد تومان کمک‌های مومنانه در میان نیازمندان توزیع شده است.

وی خاطرنشان کرد: رژه گروه‌های جهادی در روز ۳۱ شهریور، اعزام گروه‌های جهادی به مناطق محروم استان، افتتاح طرح‌های محرومیت‌زدایی، افتتاح مسکن‌‎های مددجویی زلزله زدگان کوهرنگ و بهره‌برداری از پروژه‌های اقتصاد مقاومتی و اشتغالزایی از دیگر برنامه‌های بسیج سازندگی سپاه حضرت قمر بنی هاشم (ع) استان به مناسبت هفته دفاع مقدس است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha