• سه‌شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۲۰:۳۵
  • دسته‌بندی: کردستان
  • کد خبر: 1401062921623
  • خبرنگار : 50294

شهردار سنندج خبر داد:

راەاندازی کمپ ماده ۱۶ تا ابتدای مهر ماە سال جاری در کردستان

راەاندازی کمپ ماده ۱۶ تا ابتدای مهر ماە سال جاری در کردستان

ایسنا/کردستان شهردار سنندج از راە‌اندازی کمپ مادە ۱٦ تا ابتدای مهر ماە سال جاری در استان کردستان خبر داد.

سید انور رشیدی امروز (۲۹شهریور) در جلسە ستاد مبارزە با مواد مخدر استان اظهار کرد: کمپ مادە ۱٦ استان کردستان پیشرفت ۹۰ درصدی داشتە و تا ابتدای مهرماە تحویل دادە خواهد شد.

رشیدی در خصوص طرح ساماندهی بانوان افزود: شهرداری آمادگی خود را برای در اختیار قرار دادن مجموعەای برای نگهداری از بانوان بهبودیافتە اعلام می‌کند.

وی ادامە داد: در آیندەای نە چندان دور در پشت ساختمان کمپ مادە ۱٦، کمپی تحت عنوان مادە ۱٦ و یا سامانەسرا در اختیار بانوان بهبودیافتە از اعتیاد قرار دادە خواهد شد.

در ادامە لیلا آژیر مدیرکل امور بانوان و خانوادە استانداری کردستان، لیلا آژیر در خصوص  طرح توانمند سازی بهبودیافتگان اعتیاد اظهار کرد: برای این طرح یک مطالعە کیفی و بالینی انجام و این طرح براساس مدلی کە از دل این مطالعات بیرون آمدە؛ طراحی شدە است.

وی عنوان کرد: با همراهی و همکاری سمن‌های موجود در استان تا بە امروز  قریب بە ۲٥ تا ۳۰ نفر زن کارتن خواب در شهر سنندج شناسایی شدە است.

وی با اشارە بە اینکە زنان کارتن خواب شناسایی شدە متجاهر نیستند؛ عنوان کرد: ۹٥ درصد این زنان تمایل بە ترک اعتیاد دارند، اما عمدەترین دلیل عدم ترک آن‌ها وضعیت نامطلوب و نارضایتی آنان از کمپ‌های ترک اعتیاد و هزینەها و یا رها شدن بعد از ترک اعتیاد است.

آژیر خاطرنشان کرد: براساس مطالعات انجام شدە و بررسی‌های کیفی مدلی طراحی شدە کە فاز اول آن شناسایی زنان معتاد، فاز دوم انتقال آنان بە کمپ ترک اعتیاد، سم زدایی و در نهایت نگهداری از این زنان تا ۳ ماە است.

وی اضافە کرد: عمدەترین بازگشت معتادین بە اعتیاد، همین نقطە مغفول رها کردن آنان پس از ترک اعتیاد است.

آژیر بیان کرد: در مرحلە اول این طرح تیمی از روانشناسان تشکیل و برای هرنفر باید یک روانشناس در نظر گرفت و در مرحلە دوم باید شروع بە مهارت آموزی و توان آموزی کرد.

وی در ادامە سخنان خود بر توجە بیشتر بر محلات حاشیە شهر تاکید و یادآور شد: تاکنون ٥۰ نفر شناسایی و برآورد مالی آن‌ها نیز انجام شدە است.

آژیر گفت: در اجرای این طرح، بە طرح سامانەسرا و یاری‌گران زندگی، خیرین و کمک‌های بهزیستی بیش از پیش نیازمندیم.

وی افزود: متاسفانە بیشتر این زنان از طریق همسر خود دچار اعتیاد و از خانە و خانوادە طرد شدەاند، لذا عواقب اعتیاد برای زنان بیشتر، شدیدتر و عمیق‌تر از مردان است.

آژیر تصریح کرد: این طرح یکی از راهکارهای موثر برای بازگشت این افراد بە چرخە معمول زندگی است.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha