• سه‌شنبه / ۲۹ شهریور ۱۴۰۱ / ۰۸:۳۱
  • دسته‌بندی: مرکزی
  • کد خبر: 1401062920925
  • خبرنگار : 50212

رفع نیاز نیازمندان فلسفه تشکیل شبکه خادمیاران رضوی

رفع نیاز نیازمندان فلسفه تشکیل شبکه خادمیاران رضوی

ایسنا/مرکزی مسئول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه گفت: رفع نیاز مستمندان مهمترین رویکرد و فسلفه تشکیل کانون‌های خدمت رضوی در سراسر کشور است.

سیدرضا طباطبایی در آستانه فرارسیدن سالروز شهادت امام رضا(ع) در نشستی با خبرنگاران به تشریح برنامه‌های دهه آخر ماه صفر کانون‌های تخصصی و عمومی خدمت رضوی شهرستان ساوه پرداخت و با تاکید بر اینکه بهره‌مندی نیازمندان از برکات آستان قدس رضوی از منویات رهبر معظم انقلاب است، اظهار کرد: با انتخاب آیت‌الله رئیسی به عنوان تولیت آستان قدس رضوی تشکیل شبکه خادمیاران آستان قدس رضوی در سراسر کشور با هدف بهره‌مندی نیازمندان و جامعه فقر از خدمات آستان قدس توسط خادمیاران در نقاط مختلف، در دستور کار قرار گرفت.

وی رفع نیاز نیازمندان در نقاط مختلف کشور را فلسفه تشکیل کانون‌های خدمت رضوی در تمامی شهرستان‌ها دانست و افزود: در حال حاضر ۱۵۷ خادمیار رضوی در شهرستان ساوه شامل ۹۱ برادر و ۶۷ خواهر در ۱۹ کانون تخصصی و ۱۱ کانون عمومی سازماندهی شده‌اند که علاوه بر ارائه خدمات تخصصی و عمومی به جامعه هدف که شامل نیازمندان و افراد کمتر برخوردار هستند از خدمت در حرم رضوی در قالب کشیک خدمت بهره‌مند می‌شوند.

طباطبایی با اشاره به اینکه کانون‌های خدمت رضوی با شعار خدمت کریمانه، جهاد عالمانه و با هدف ارائه خدمت به افراد کمتر برخوردار، تقویت معنویت و گسترش فرهنگ رضوی زیر سایه پرچم رضوی انجام وظیفه و خدمت رسانی می‌کنند، افزود: کانون‌های تخصصی ایثار و شهادت، بانوان و خانواده، تبلیغی دینی و مداحی، تعلیم و تربیت، حرکت‌های جهادی، خبر و فضای مجازی، زیارت، سلامت، شعر و ادب، قرآنی، کارآفرینی و اشتغال، کتاب و کتابخوانی، مشاوره حقوقی، علمی، قرآنی، محصولات فرهنگی، مشاوره و مددکاری، نوجوانان و جوانان، ورزشی، وقف و نذر از جمله کانون‌های تخصصی هستند که خدمات لازم را در تعامل با کانون‌های عمومی به جامعه هدف ارائه می‌دهند.

وی با اشاره به اینکه ۱۱ کانون عمومی خدمت رضوی در مساجد و محلات مختلف شهرستان شامل کانون های عمومی مسجد امام رضا(ع) واقع در خیابان طالقانی، امامزاده اسحاق (ع)، امام حسن مجتبی(ع) محله امیر کبیر، امام صادق(ع) شهرک فجر، آبشار عاطفه‌ها، حوزه علمیه الهیه، مسجد ابوذر، حوزه علمیه فاطمه زهرا(س)، امامزاده سید ابورضا(ع)، مسجد فاطمه زهرا(س) شهرک علوی و حسینیه شهید غفاری تشکیل شده و با شناسایی نیازمندان هر محله در قالب بسته‌های معیشتی و غذایی به یاری فقرا و محرومان جامعه می‌پردازند، افزود: تحقق اهداف نظام در رسیدگی به محرومان که همانا پاسداشت خون شهداست مهمترین ماموریت شبکه خادمیاری در سراسر کشور است.

وی در ادامه با اشاره به اینکه فعالیت خادمیاران رضوی از سال ۱۳۹۸ در این شهرستان آغاز شده است، گفت: کانون‌های عمومی که پیشران و پیشتاز ارائه خدمت به جامعه هدف هستند، وظیفه دارند نیازهای فرهنگی، اجتماعی، بهداشتی و معیشتی منطقه خود را شناسایی کرده و با درخواست از کانون‌های تخصصی نسبت به رفع این نیازها اقدام کنند.

طباطبایی افزود: خدمت به عنوان خادمیار در جامعه توفیقی است که باید شکرگزار آن باشیم چرا که زمانی بسیاری از افراد آرزوی خدمت لحظه‌ای در حرم امام رضا(ع) را داشتند و امروز با تاسیس کانون‌های خادمیاری در نقاط مختلف کشور با شروطی در راستای خدمت به محرومین می‌توانند به خدمت در حرم امام رضا(ع) هم شرفیاب شوند.

وی گفت: کانون‌های خدمت رضوی تشکل‌های مردم نهادی هستند که با عشق و دلدادگی به امام رضا(ع) در قالب تشکیلات منسجم مردمی کنار هم جمع شدند تا در قالب شبکه خادمیاری با خدمت‌رسانی جهادی به نیازمندان کمک کرده و از آن‌ها گره‌گشایی کنند.

وی با تاکید بر اینکه هر فردی دل در گرو امام رضا(ع) و دغدغه مردم جامعه را دارد، خادم رضوی است، بیان کرد: هر قشری می‌تواند در محدوده کاری خود، خدمتی را به نام امام رضا(ع) به صورت رایگان به مردم ارائه دهد و خادم امام باشد.

طباطبایی اظهار کرد: برپایی پویش‌های سفره مهربانی با توزیع کارت دریافت نان(نذر نان)، آزادسازی زندانیان جرایم غیرعمد و محکومین مالی، تهیه و توزیع بسته‌های معیشتی، تامین جهیزیه، مایحتاج تحصیلی، تامین هزینه درمان، برگزاری مراسم چهارشنبه‌های امام رضایی و تولید محتوا جهت ایجاد حال و هوای امام رضایی در سطح شهر، میزبانی کاروان زیر سایه خورشید خادمان حرم رضوی، اعزام زائر اولی‌ها به مشهد مقدس، ذبح گوسفند عقیقه و توزیع بین نیازمندان و نیز طبخ و توزیع غذای گرم با شعار همه خادم الرضاییم از محوری‌ترین فعالیت‌های خادمیاران رضوی در شهرستان است.

وی با بیان اینکه تمامی شهدای والامقام انقلاب و دفاع مقدس نظیر سردار سلیمانی و شهید طهرانی مقدم پرورش یافته مکتب امام رضا(ع) هستند، اظهار کرد: سرکشی به خانواده های معظم شهدا و انجام مطالعات و پژوهش در حوزه شهدا از دیگر فعالیت‌های محوری خادمیاران رضوی در کانون ایثار و شهادت است.

مسئول کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه با تاکید بر اینکه تقویت و گسترش روضه‌های خانگی از کارکردهای کانون خدمت رضوی است، افزود: کمک به راه‌اندازی و توسعه هیات‌های مذهبی در قالب روضه‌های خانگی از مهمترین رویکردهای شبکه خادمیاری است و امیدواریم ارادتمندان به اهل بیت(ع) نسبت به برپایی روضه‌های خانگی در مناسبت‌های گوناگون اهتمام جدی داشته باشند.

او همچنین در خصوص اعزام زائر اولی‌ها به مشهد مقدس گفت: در سال گذشته ۹۶ نفر نیازمند به صورت رایگان به مشهد مقدس اعزام شدند و امسال نیز ۴۳ نفر به مشهد و ۲۰ نفر نیز در ایام اربعین عازم کربلا شدند و در مهرماه سال جاری نیز ۲۲ نفر به پابوسی امام هشتم مشرف خواهند شد.

طباطبایی با اشاره به برنامه‌هایی که برای دهه سوم ماه صفر و ایام شهادت اربعین حسینی پیش‌بینی شده است، گفت: سرکشی از مواکب اربعین حسینی، برگزاری مراسم ویژه کودکان کار، آزادی زندانیان جرایم غیر عمد، ارائه خدمات توسط کانون‌های تخصصی در روز اربعین و روز شهادت امام رضا (ع) در امامزاده سیداسحاق (ع)، آماده‌سازی و توزیع سبد کالا، برپایی همایش شعر رضوی، برگزاری یادواره شهدای عملیات ثامن‌الائمه با رمز امام ‌رضا(ع) حضور در صبحگاه مشترک هفته دفاع مقدس، اهدای خون، سرکشی از خانواده معظم شهیدان از مهمترین برنامه‌های پیش بینی شده است.

وی از رسانه‌ها خواست تا با انتشار فعالیت‌های خادمیاران رضوی نسبت به تشویق و ترغیب خیرین برای انجام اقدامات خیرخواهانه از طریق کانون خدمت رضوی اهتمام جدی داشته باشند تا خیرین خدمات خود را با حال و هوای امام رضایی و متبرک به نام امام هشتم به فقرا و نیازمندان انجام دهند.

در پایان این نشست خبری پس از قرائت صلوات خاصه از مدیران رسانه و خبرنگاران شهرستان با اهدای یک جلد قرآن کریم و نبات تبرکی حرم رضوی تجلیل بعمل آمد.

به گزارش ایسنا، به همت کانون مرکزی خدمت رضوی شهرستان ساوه جمعی از فرزندان بی‌سرپرست و بدسرپرست و نیز کودکان کار تحت پوشش موسسه خیریه هم نفس و مرکز نیکوکاری دل آرام ساوه با حضور در امامزاده سید اسحاق (ع) ضمن برپایی مجلس روضه با فعالیت‌های کانون‌های عمومی و تخصصی خدمت رضوی آشنا و برخی مشکلات آنان در حوزه درمان، معیشتی، تحصیلی بررسی و برای برطرف شدن به کانون های مربوطه ارجاع داده شد.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha