به گزارش ایسنا، محسن فتحی، عضو شورای اجرایی گروه بین المجالس جمهوری اسلامی در سومین سمینار منطقهای مجالس کشورهای آسیا و اقیانوسیه در اسلام آباد- پاکستان در زمینه اهداف توسعه پایدار در خصوص سلامت گفت: به عنوان عضو کمیسیون بهداشت و درمان مجلس شورای اسلامی و نماینده جوان پارلمان کشورم تأکید می کنم که نظام بهداشت و سلامت کشور جمهوری اسلامی ایران در زمینه مقابله با کووید ١٩ و تولید واکسن بومی دستاوردهای محسوسی داشته است و به علاوه میلیون ها نفر از اتباع افغان نیز که در کشور ما زندگی می کنند همگام با شهروندان ایرانی از واکسیناسیون رایگان در دوره کرونا بهره مند شدند.
وی افزود : در زمینه آموزش نیز به دستور رهبر معظم انقلاب اسلامی و به لحاظ رعایت مسائل انسان دوستانه بیش از ۵٢٠ هزار دانش آموز افغان در مدارس ایرانی ثبت نام شده اند و از خدمات آموزشی رایگان بهره می برند.
فتحی تصریح کرد: ما به عنوان نمایندگان مجالس کشورهای آسیا و اقیانوسیه وظیفه داریم در جهت تحقق توسعه پایدار عادلانه و واقعی ملتها در شرایط برابر و بدون ظلم و تبعیض و تحریم گام برداریم.
سومین سمینار منطقه ای مجالس کشورهای منطقه آسیا- اقیانوسیه به دعوت مشترک اتحادیه بین المجالس جهانی(IPU)و مجلس ملی پاکستان در محل صحن علنی پارلمان پاکستان در اسلام آباد از صبح امروز آغاز به کار کرد.
این سمینار دو روزه به بررسی نقش مجالس منطقه آسیا و اقیانوسیه در تحقق اهداف هفده گانه توسعه پایدار جهانی اعم از بهداشت و سلامت، فقر، گرسنگی و سوء تغذیه، آموزش، تغییرات اقلیمی و آب و هوایی می پردازد.
رئیس پرتقالی اتحادیه بین المجالس جهانی و نمایندگانی از مجالس کشورهای مختلف این مناطق بصورت حضوری و وبیناری شرکت دارند. همچنین هیأتی از مجلس شورای اسلامی به ریاست ملک فاضلی عضو کمیسیون بهداشت و درمان، محسن فتحی عضو شورای اجرایی گروه بین المجالس ایران و مجید ناصری نژاد عضو کمیسیون انرژی در این سمینار شرکت کرده اند.
این سمینار طی امروز و فردا، ۶ نشست در زمینه موضوعات مختلف مرتبط با توسعه پایدار در منطقه آسیا - اقیانوسیه برگزار می کند و هیأت جمهوری اسلامی در همه این نشستها به ارائه مواضع و نقطه نظرات کشورمان در خصوص این موارد خواهد پرداخت.
انتهای پیام
نظرات