حسین حاجی بیگلو در گفت و گو با ایسنا، در پاسخ به این سوال که متاسفانه در اطراف شهر بجنورد مشادهده می شود که برخی از افراد لاستیک های فرسوده را برای فروش سیم های موجود در آن می سوزانند که آلودگی های زیست محیطی را به همراه دارد، اظهار کرد: فقط یک درصد از این لاستیک ها سوزانده و جذب واحدهای بازیافتی در این استان نمی شوند.
وی افزود: در حال حاضر استقبال خوبی از مواد حاصل از فرآوری لاستیک های فرسوده در کشورهایی همچون عراق، پاکستان، آذربایجان و ... می شود بنابراین دلیلی وجود ندارد که این لاستیک ها جذب واحدهای فرآوری نشود و مواد فرآوری حاصل از آن صادر نشود.
حاجی بیگلو ادامه داد: از سوی دیگر در حال حاضر واحدهای بازیافتی لاستیکی خوبی در خراسان شمالی راه اندازی شده که یکی از این واحدها در جاجرم و دو واحد نیز در شهرک صنعتی بیدک بجنورد قرار دارند.
وی بیان کرد: مواد حاصل از فرآوری لاستیک ها، پودر و گرانول است که پودر به دست آمده برای تهیه آسفالت، کف پوش و ... در این استان مورد استفاده قرار می گیرد.
این مقام مسئول تصریح کرد: در این استان ۱۴۰ واحد صنفی عمده و خرده فروش لاستیک وجود دارد اما یک واحد تولیدی لاستیک در آن قرار ندارد.
خالقی مدیر محیط زیست بجنورد نیز در گفت و گو با ایسنا گفت: آتش زدن لاستیک های خودرو از سوی تعدادی از افراد از مشکلات جدید زیست محیطی در بجنورد است.
وی افزود: تعدادی از افراد برای اینکه سیم های موجود استفاده شده در این لاستیک ها را استخراج کنند، اقدام به سوزاندن لاستیک ها می کنند که این امر موجب آلودگی هوا، خاک و آب می شود.
خالقی اظهار کرد: مشکل آلودگی زیست محیطی با سوزاندن لاستیک فرسوده از کوه باباموسی به روستاهای اطراف کشانده شده است از این رو روستاییان این تخلف را گزارش کنند.
انتهای پیام
نظرات