به گزارش ایسنا، مقامات پاکستان هشدار دادند: ممکن است شش ماه طول بکشد تا سیلاب مرگبار در مناطقی که بیشترین آسیب را از وقوع این حادثه طبیعی متحمل شدهاند، فروکش کند. همچنین نگرانیها در مورد خطرات ناشی از بیماریهای منتقله از آب همچون وبا و دنگی تشدید شده است.
وقوع سیلاب ناشی از بارش بارانهای موسمی و ذوب شدن یخچالهای طبیعی در مناطق کوهستانی شمال پاکستان تاکنون به مرگ بیش از ۱۴۰۰ نفر منجر شده و زندگی حدود ۳۳ میلیون نفر را تحت تاثیر قرار داده است. همچنین در جریان این حادثه طبیعی به خانهها، جادهها و ریلهای راه آهن خسارت وارد شده و محصولات کشاورزی به زیر آب فرو رفته است.
"شری رحمان" وزیر امور اقلیمی پاکستان روز گذشته (دوشنبه) گفت: کراچی با شیوع بیماری دنگی مواجه است و روزانه صدها و هزاران بیمار به بیمارستانهای دولتی و خصوصی مراجعه می کنند. موارد ابتلا به این بیماری در سال جاری نسبت به سال گذشته افزایش ۵۰ درصدی داشته است.
وی همچنین با اشاره به اینکه در جریان وقوع سیلاب به محصولات کشاورزی خسارت وارد شده، هشدار داد: اکنون کشور با کمبود شدید مواد غذایی مواجه است. همچنین مردم به مواد غذایی، چادر و دارو نیاز فوری دارند.
به گزارش شبکه خبری سی ان ان، به گفته مقامات پاکستان، بالا آمدن آب ناشی از وقوع سیل همچنان وجود دارد و کارشناسان هواشناسی پیش بینی کردهاند که بارش باران در ماه سپتامبر تداوم داشته باشد.
انتهای پیام
نظرات