• یکشنبه / ۲۰ شهریور ۱۴۰۱ / ۲۰:۱۳
  • دسته‌بندی: قم
  • کد خبر: 1401062015592

گره ساماندهی مرکز درمانی الهادی قم چگونه باز می شود؟

گره ساماندهی مرکز درمانی الهادی قم چگونه باز می شود؟

ایسنا/قم رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم گفت: درحال حاضر تحقق تمام موارد در انتظار انتقال مالکیت مرکز الهادی توسط اداره‌کل اوقاف و امور خیریه به مرکز خدمات حوزه است و تا زمانی که این مهم تحقق نیابد نمی‌توان مرکز الهادی را سامان داد.

مهدی مصری در گفت‌وگو با خبرنگار ایسنا در خصوص آخرین وضعیت مرکز درمانی الهادی، با اشاره به اینکه این مرکز بیش از ۲۲ سال قدمت دارد، اظهار کرد: مرکز الهادی در ابتدا به عنوان بیمارستان ساخته شد اما در طول زمان شاهد اتفاقات و تغییرات متعددی بوده است.

وی با بیان اینکه مالکیت این مرکز با اداره‌کل اوقاف و امور خیریه است، مطرح کرد: این اداره‌کل باید در ابتدا مالکیت را به مرکز خدمات حوزه علمیه منتقل کرده و سپس تصمیم مناسب میان سه مجموعه مرکز خدمات حوزه علمیه، دانشگاه علوم پزشکی استان قم و وزارت بهداشت اتخاذ شود.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم با اشاره به اینکه اصل موضوع این تصمیم‌گیری در خصوص اداره مرکز الهادی است، عنوان کرد: تاکنون چندین جلسه در این راستا برگزار شده و باتوجه به مباحثی که در این جلسات مطرح شده، مقرر گردیده پس از انتقال مالکیت توسط اداره‌کل اوقاف و امور خیریه به مرکز خدمات، این نهاد نیز مالکیت مادی و کل مالکیت ساختمان را به دانشگاه علوم پزشکی قم واگذار کند.

وی با بیان اینکه سپس وظیفه دانشگاه علوم پزشکی قم نیازسنجی استان برای این مرکز است، خاطرنشان کرد: درحال حاضر مرکز الهادی از نظر زیرساختی و ساختار زیربنایی استانداردهای لازم برای یک بیمارستان را ندارد.

مصری ادامه داد: به همین منظور تلاش ما بر این است تا مرکز الهادی را به یک مرکز خدمات سرپایی، تشخیص، دندانپزشکی، خدمات سرپایی، آزمایشگاهی، تصویربرداری و ... به طور کلی به مرکز خدمات سلامت تبدیل کنیم.

وی با اشاره به اینکه دانشگاه علوم پزشکی پیگیری‌های لازم در این خصوص را انجام خواهد داد، تصریح کرد: دولت سیزدهم در نظر دارد در حوزه دندانپزشکی نیز مانند دارو و بیمه رایگان که برای سه دهک پایین جامعه فعال کرد، دسته جدیدی ایجاد کند.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی قم افزود: در همین راستا دانشگاه علوم پزشکی قم در نظر دارد این طرح پایلوت را در ابتدا در استان قم پیاده‌سازی کند.

وی با بیان اینکه برای این اقدام مرکز الهادی ظرفیت خوبی را به استان واگذار می‌کند، یادآور شد: برای این اقدام باید به سرعت زیرساخت‌های لازم در این مرکز را آماده کنیم.

مصری با اشاره به اینکه در صورت اجرای طرح پایلوت دندانپزشکی شاهد بروز اتفاقات مثبتی در خدمات سرپایی استان خواهیم بود، بیان کرد: برای تحقق این هدف به حمایت و همکاری مسئولین استانی نیاز داریم.

وی اضافه کرد: درحال حاضر و تحقق تمام موارد مذکور در انتظار انتقال مالکیت مرکز الهادی توسط اداره‌کل اوقاف و امور خیریه به مرکز خدمات حوزه است و تا زمانی که این مهم تحقق نیابد نمی‌توان مرکز الهادی را سامان داد.

رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم در پایان تاکید کرد: طبق جلساتی که برگزار شده است، مرکز خدمات حوزه علمیه با انتقال مالکیت این مرکز مشکلی ندارد، و اگر این اتفاق رقم خورد، دانشگاه علوم پزشکی استان قم با دست بازتری می‌تواند دستور لازم را از وزارتخانه گرفته و سپس در راستای بازسازی، تجهیز و تکمیل مرکز الهادی حرکت کند.

این سخنان رئیس دانشگاه علوم پزشکی استان قم درحالی است که در شهریورماه سال گذشته مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان از انعقاد تفاهم نامه همکاری با مرکز خدمات حوزه علمیه در راستای مرکز درمانی الهادی خبرداده بود.

حجت الاسلام و المسلمین عباس اسکندری در سخنانی با اشاره به تلاش های بی وقفه کادر بهداشت و درمان استان در زمینه مبارزه با بیماری کرونا یادآور شد: اگرچه این عزیزان به عنوان مسؤول مستقیم در خط مقدم این مبارزه اند، اما تردیدی نیست که همه مسؤولان در برابر سلامت مردم مسؤولند و باید به وظایف خود عمل کنند.

وی سپس به موضوع بیمارستان الهادی قم و پیگیری های مربوط به تعیین تکلیف این بیمارستان توجه داد و گفت: تعیین تکلیف نهایی این بیمارستان حدود ۲۵ سال است که به دلیل مشکلات حقوقی و قانونی معطل مانده و البته پیگیری های سازمان اوقاف و امور خیریه و نماینده محترم ولی فقیه در این سازمان سبب شده تا تفاهم نامه ای بین این سازمان و مرکز خدمات حوزه های علمیه برای اضافه شدن این بیمارستان به ظرفیت درمانی بسته شود.

مدیرکل اوقاف و امور خیریه استان ادامه داد: این بیمارستان در حال حاضر در اختیار مرکز خدمات حوزه های علمیه است و انتظار می رود تا همه نهادها و سازمان ها، این مرکز را برای بهره برداری نهایی از ظرفیت این بیمارستان یاری کنند.

وی اضافه کرد: خوشبختانه مراحل زیادی از ساخت و ساز این بیمارستان انجام شده و باید گفت راه اندازی آن بویژه با توجه به نیاز استان به امکانات درمانی در شرایط همه گیری کرونا، ممکن و قطعا مؤثر خواهد بود.

اسکندری در پایان تصریح کرد: با دستور استاندار قم، مقرر شده تا کمیته ای متشکل از نمایندگان اداره کل اوقاف و امور خیریه استان، مرکز خدمات حوزه های علمیه، دانشگاه علوم پزشکی استان، اداره کل مدیریت بحران استان و همچنین معاونت هماهنگی امور عمرانی استانداری، تعیین تکلیف نهایی این بیمارستان را پیگیری و دنبال و گزارش کاملی از این روند را به نشست هفته آینده ستاد مدیریت بحران استان ارائه کنند.

پیگیری‌های خبرنگار ایسنا در خصوص این پرونده از اداره‌کل اوقاف و امور خیریه نیز ادامه خواهد داشت.

انتهای پیام

  • در زمینه انتشار نظرات مخاطبان رعایت چند مورد ضروری است:
  • -لطفا نظرات خود را با حروف فارسی تایپ کنید.
  • -«ایسنا» مجاز به ویرایش ادبی نظرات مخاطبان است.
  • - ایسنا از انتشار نظراتی که حاوی مطالب کذب، توهین یا بی‌احترامی به اشخاص، قومیت‌ها، عقاید دیگران، موارد مغایر با قوانین کشور و آموزه‌های دین مبین اسلام باشد معذور است.
  • - نظرات پس از تأیید مدیر بخش مربوطه منتشر می‌شود.

نظرات

شما در حال پاسخ به نظر «» هستید.
لطفا عدد مقابل را در جعبه متن وارد کنید
captcha